به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا گلپایگانی سه شنبه در نشست هم اندیشی "تولید دانش بنیان و صنعت حفاری" در محل شرکت ملی حفاری ایران با تاکید بر تعامل و همکاری هرچه بیشتر با شرکت های دانش بنیان اظهارداشت: به واسطه برنامه های توسعه صنعت نفت، افق صنعت حفاری نیز به طور کامل روشن است.
وی با بیان اینکه شرکت ملی حفاری ایران از ۷۰ دکل حفاری ملکی برخوردار است، ادامه داد: سازندگان و شرکت های دانش بنیان با این چشم، با هم افزایی و ایجاد کنسرسیوم تا دهها سال، فعالیت خود را تضمین و از همینرو با عقد قراردادهای بلندمدت زمینه استقلال و خودکفایی کشور در چارچوب سیاست های اقتصاد مقاومتی را فراهم کنند.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران افزود: سازندگان و شرکت های دانش بنیان می توانند سالانه ۳۰ هزار میلیارد ریال کالا، قطعات و تجهیزات مورد نیاز این شرکت را تامین کنند.
گلپایگانی گفت: شرکت ملی حفاری یکی ازشرکت های تابع صنعت نفت، خودگردان است؛ لذا از بودجه و اعتبارات دولتی برخوردار نیست و از محل درآمدها، هزینه های جاری و سرمایهای خود را تامین می کند.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه پیش از پیروزی انقلاب، صنعت حفاری ۱۰۰ درصد وابسته به کشورهای غربی و توسط آنان مدیریت میشد، افزود: این شرکت با تکیه بر متخصصان و کارشناسان داخلی، با همیاری سازندگان و صنعتگران ایرانی، موفق شد که علاوه بر تحقق برنامههای شرکت ملی نفت ایران، دانش فنی حفاری را در کشور بومی و ۷۰ درصد نیازهای این صنعت را از نظر قطعات و تجهیزات بومی سازی کند.
وی با اشاره به اینکه حمایت از ساخت داخل برای صنعت حفاری یک اولویت است، گفت: بومی سازی قطعات و تجهیزات این صنعت یک برنامه راهبردی و چشم اندازی جدی است که همواره به آن توجه می شود.
گلپایگانی یادآورشد: موضوع آموزش و پرورش نیروهای فنی و متخصص یکی از مولفه های محقق در تحقق چشم اندازی بومی سازی تجهیزات مورد نیاز این صنعت محسوب می شود و در همین ارتباط ایجاد هنرستان صنعت حفاری در دست پیگیری است.
شرکت ملی حفاری ایران با برخورداری از ۷۰ دستگاه حفاری چاه نفت، یکی از شرکتهای تابعه شرکت ملی نفت ایران است که با هدف اجرای عملیات حفاری به منظور اکتشاف، تولید و بهرهبرداری از مخازن نفت و گاز و همچنین تعمیر و ترمیم آنها، ایجاد چاههای تزریقی و انجام خدمات فنی وابسته اعم از قلمرو داخلی و فلات قاره را بر عهده دارد.
نظر شما