رشته مدیریت ساخت در مقطع کارشناسی ارشد واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تصویب شد

شهرری- ایرنا- معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد واحد یادگار امام خمینی(ره) گفت: رشته مهندسی و مدیریت ساخت در مقطع کارشناسی ارشد برای نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۱ تصویب شده تا دانشجویان مهارت لازم برای انجام کار در این گرایش را پیدا و پس از فارغ‌التحصیلی بتوانند نقش مؤثری در بازار کار داشته باشند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد واحد یادگار امام خمینی (ره)، محمدرضا قصری روز چهارشنبه افزود: این تغییر رویکرد و عملیاتی‌شدن آن، سرآغاز تحولی بزرگ برای دانشگاه آزاد اسلامی و افق جدیدی برای این واحد دانشگاهی است تا دانشجویان مهارت لازم و توانمندهای ضروری انجام کار در گرایش رشته تحصیلی خود را پیدا کنند و پس از فارغ‌التحصیلی بتوانند نقش مؤثری در بازار کار و کارآفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: صنعت ساخت‌وساز یکی از بزرگترین نیروهای محرک اقتصادی در ایران و جهان است و لذا توجه ویژه به این صنعت، با هدف بکارگیری رویکردها و فناوری‌های نوین ساخت، افزایش کیفیت پروژه‌ها و البته بهینه‌سازی هزینه‌ها، از جمله اولویت‌های اساسی کشور به شمار می‌رود.

قصری گفت: دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی و مدیریت ساخت از مجموعه مهندسی عمران، مهارت‌های مدیریتی را با دانش خود در مورد روش‌های ساخت‌وساز ترکیب می‌کنند تا بتوانند زیرساخت‌هایی ایمن و با هزینه مناسب بسازند.  

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این واحد دانشگاهی افزود: گروه مهندسی عمران و نقشه‌برداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی و مدیریت ساخت، روش‌های ساخت‌وساز پیشرفته، استراتژی‌های مدیریت پروژه، و جنبه‌های برنامه‌ریزی، فنی، مالی و قانونی پروژه‌های ساخت‌وساز را ارزیابی و به دانشجویان این اجازه را می‌دهد تا مهارت‌های مدیریتی و اهداف حرفه‌ای و شغلی خود را توسعه و گسترش دهند.

وی با بیان اینکه علاوه بر این، دانشجویان با طیف گسترده‌ای از سیستم‌های تحویل پروژه، مدیریت ریسک، مهندسی ارزش و روش‌های حل اختلاف جایگزین آشنا می‌شوند، اظهار کرد: گروه مهندسی عمران و نقشه‌برداری این واحد دانشگاهی در این رشته نگاه ویژه‌ای به مساله‌ محور بودن در حوزه پروژه‌های ساخت داشته و با توجه به رویکرد بین‌ رشته‌ای این گرایش، ارتقای مهارت عملی و تجربی دانشجویان را با هدف تربیت مدیران کارآمد پروژه‌های ساخت در کشور مدنظر قرار داده است.

قصری گفت: در نتیجه، فارغ‌التحصیلان این رشته، به عنوان نیروی انسانی متخصص از بلوغ لازم برای حل مسائل و معضلات پروژه‌های ساخت برخوردار بوده و می‌توانند زمینه‌ساز توسعه همه‌جانبه و پرشتاب کشور باشد. 

وی تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان این رشته ‌می‌توانند به عنوان سرپرست در پروژه‌های مختلف ساخت از ساختمان‌های شهری گرفته تا تاسیسات دریایی یا به عنوان برنامه‌ریز برای محدوده متنوعی از پروژه‌ها، از توسعه درون و برون شهری تا سیستم‌های حمل‌ونقل، مشارکت داشته باشند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی افزود: این دانشگاه با بیش از ۱۰۰ هزار فارغ‌التحصیل نقش بسزایی در ارتقای اهداف عالی نظام آموزش کشور دارد و بسیاری از این فارغ‌التحصیلان جذب مؤسسات و سازمان‌های مختلف شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha