به گزارش ایرنا، هادی ساعی روز پنجشنبه در دیدار با فرماندار و مسوولان حوزه ورزش گنبدکاووس اظهارداشت: گلستان جزو پنج درصد استانهای فاقد خانه تکواندو است که بر اساس تفاهم صورت گرفته با مسوولان استانی قرار است با تحویل سالن به هیات تکواندو، خانه این رشته در گرگان فعال شود.
وی بیان کرد: علاوه بر شهرهای بزرگ در چند شهر کوچک کشور هم خانه تکواندو راه اندازی شده و راه اندازی زیرساخت های بیشتر در کشور همچنان ادامه دارد.
به گفته وی براساس آمار ثبت شده در بانک اطلاعاتی فدراسیون تقریبا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تکواندوکار در کشور در این رشته فعالیت دارند.
رییس فدراسیون تکواندو جمهوری اسلامی ایران با تاسف از نبود خانه تکواندو در گرگان و گنبدکاووس با وجود برخورداری از استعدادهای فراوان گفت: با راه اندازی این خانههای تکواندو فدراسیون همکاری لازم را برای تجهیز آنها خواهد داشت.
ساعی ادامه داد: علاوه بر تکواندوکاران، ورزشکاران سایر رشتهها هم میتوانند از این فضاها برای ورزش استفاده کنند که خود کمک خوبی برای رشد و شکوفایی استعدادهای بیشتری از استان گلستان در عرصه قهرمانی است.
رییس هیات تکواندو گنبدکاووس در این نشست گفت: این رشته ورزشی از سال ۱۳۶۷ در شهرستان پایه گذاری شد و استعدادهای ورزشی زیادی تاکنون تحویل کشور داده است.
محمدرضا میرنیا افزود: گنبدکاووس با وجود علاقمندی زیاد جوانان و نوجوانان آن در کنار رشتههای توپی به فعالیتهای رزمی و وجود حدود هفت هزار رزمیکار، از داشتن سالن اختصاصی تمرین در این بخش محروم است.
میرنیا از فرمانداری، مسوولان حوزه ورزش و شهرداری خواست همکاری لازم را برای راه اندازی خانه تکواندو در گنبدکاووس داشته باشند.
شهردار گنبدکاووس هم با اشاره به اخذ مجوز سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری، گفت: یکی از اولویتها در کنار فعالیت فرهنگی حمایت همه جانبه از ورزشکاران شهرستان برای درخشش روز افزون در صحنههای ملی و بینالمللی است.
سیدعلی اصغر موسوی بیان کرد: یک قطعه زمین برای ساخت سالن ورزشی در اختیار اداره ورزش و جوانان قرار گرفت که بعد از اسکلت و سقف زنی سالها نیمهکاره رها شد که تلاش داریم این سالن برای فعالیت تکواندو تکمیل و مورد استفاده قرار گیرد.
فرماندار گنبدکاووس گفت: این شهرستان به لحاظ استعدادهای ورزشی با وجود حداقل امکانات، بسیار غنی و توانمند است و در صورت توسعه زیرساختها بیش از گذشته بسترهای شکوفایی ظرفیتهای این عرصه در صحنههای ملی و جهانی فراهم میشود.
مهدی دهرویه تاکید کرد: بر اساس سابقه گنبدکاووس در مدال آوری ورزشکاران آن در ردههای مختلف کشوری و جهانی اگر میخواهیم آسیبهای اجتماعی در منطقه کمتر و وحدت بیش از گذشته تقویت شود یکی از عرصهها قابل اتکا توجه بیش از پیش به توسعه زیرساختهای ورزشی و پرورش استعدادهاست.
وی افزود: ورزشکاران خیلی از هیاتهای ورزشی مدال آور در گنبدکاووس مکانی برای تمرین ندارند که نشان از فقر زیرساختی است که با همراهی شهرداری و سایر مسوولان میتوان زمینه بهبود شرایط را فراهم کرد.
شهرستان ۴۱۱ هزار نفری گنبدکاووس افزون بر ۹ هزار ورزشکار سازماندهی شده دارد که در قالب ۳۸ هیات ورزشی مشغول فعالیت هستند.
نظر شما