۲۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۰۲
کد خبرنگار: 2237
کد خبر: 84821172
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اعتبار تملک دارایی گیلان با رشد ۱۳ درصدی به ۲.۵ هزار میلیارد تومان رسید

رشت - ایرنا - استاندار گیلان از ابلاغ اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه ای استان در سال ۱۴۰۱ به میزان ۲ هزار و ۴۸۱ میلیارد تومان خبر داد و گفت: این میزان اعتبار نسبت به سال گذشته افزایش ۱۳ درصدی دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان؛ اسدالله عباسی پیش از ظهر امروز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه گیلان از ابلاغ اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه ای استان در سال ۱۴۰۱ به میزان ۲ هزار و ۴۸۱ میلیارد تومان خبر داد و گفت: این میزان اعتبار نسبت به سال گذشته افزایش ۱۳ درصدی دارد.

وی با اشاره به تخصیص عادلانه و متوازن اعتبارات استانی سال ۱۴۰۱ با اولویت محرومیت زدایی و توجه به مناطق کم برخوردار، افزود: شاخص های توزیع اعتبارات براساس سیاست‌های راهبردی دولت سیزدهم در جهت رفع مشکلات و محرومیت ها در کنار توجه به معیار جمعیتی است.

نماینده عالی دولت در گیلان افزایش جذب اعتبارات متمرکز دستگاه‌ها از سطح ملی را گامی مؤثر در پیشرفت پروژه‌های نیمه‌تمام دانست و اظهار کرد: پروژه‌های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد در اولویت قرار دارد تا هرچه‌ سریع‌تر شاهد افتتاح و بهره برداری آن‌ها باشیم.

عباسی همراهی ارزشمند مجمع نمایندگان گیلان و مدیران استانی در جذب بیشتر اعتبارات  را موثر دانست و تاکید کرد: مدیران کل دستگاه های اجرایی استان گیلان موظفند جهت پیگیری تخصیص و جذب اعتبارات متمرکز در وزاتخانه های متبوع حداکثر تلاش خود را به کار گیرند.

وی با اشاره به اینکه در توزیع اعتبارات، به طرح‌های سرمایه گذاری و اشتغال زا، تحرک بخشی به اقتصاد مقاومتی و مناطق محروم، تولید، کشاورزی، صنعت و شرکت‌های دانش‌بنیان توجه ویژه شده است، افزود: سهم سه درصد اعتبارات نفت و گاز نیز برای محرومیت‌زدایی از بخش‌های مختلف، مدنظر قرار گرفته است.

استاندار گیلان بیان کرد: به طور قطع، توزیع عادلانه اعتبارات با اولویت محروم زدایی و توجه به روستاها و شهرهای کم برخوردار و عدم توسعه یافته در افزایش رفاه اجتماعی در همه زمینه ها، مهاجرت معکوس با بهره مندی از ظرفیت های بومی و منطقه ای و رونق تولید و اشتغال تاثیر بسزایی دارد.

به گفته عباسی، کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستان‌ها نیز به ریاست فرمانداران با جلب نظر مردم و بهره مندی از نمایندگان و مجامع محلی به منظور تخصیص اعتبارات برای کاهش مشکلات، تشکیل می‌شود تا توزیع بودجه‌ای، شفاف، روشن و عملیاتی در سال ۱۴۰۱ را شاهد باشیم.

وی همچنین از اقدامات جهادی صورت گرفته در قرارگاه های استانی و شهرستانی مدیریت آب کشاورزی و همراهی مردم قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با برداشت کیفی و کمی محصول برنج، شاهد رونق تولید و بهبود وضعیت معیشت کشاورزان زحمتکش باشیم.

نماینده عالی دولت در استان گیلان از مدیران دستگاه های متولی حوزه کشاورزی و آبیاری خواست تا پایان فصل زراعی و برداشت محصول، به صورت شبانه روزی در کنار کشاورزان باشند.

در این جلسه احمد دنیامالی نماینده بندرانزلی و رسول فرخی نماینده لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی و تعدادی از اعضای  شورای برنامه ریزی و توسعه گیلان به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha