به گزارش خبرنگار ایرنا، «انسیه خزعلی» روز پنجشنبه در جریان سفر هیات دولت به استان کرمانشاه در نشست با نخبگان، فعالان اقتصادی، کارآفرینان نمونه، نهادها و سمن ها و دیگر فعالان فرهنگی و اجتماعی زن استان کرمانشاه که در سرسرای مجتمع بهزیستی بلوار طابستان شهر کرمانشاه، برگزار شد، ابراز امیداوری کرد هریک از اعتبارات که برای زنان در بخش های مختلف به طور جداگانه در نظر گرفته شد، در جای خود و به موقع هزینه شود تا شاهد اثرگذاری این برنامهها باشیم.
وی با اشاره به بازدید خود از کارخانه نساجی کرپ ناز کرمانشاه، که ظرفیت بالایی در تولید چادر و پوشاک حجاب زنان ایران دارد، گفت: این چنین کارخانه ای یک سرمایه برای استان در زمینه اشتغال زایی و تولید کالای فرهنگی در کشور است که باید با کمک مسئولان احیا شود و جای تاسف دارد که سالها راکد مانده است.
خزعلی در ادامه با اشاره به گزارش عملکرد خوب زنان کارآفرین استان کرمانشاه در بخش کشاورزی گفت: امسال برای ایجاد اشتغال زنان در حوزه کشاورزی ۱۰ میلیارد تومان و برای شرکت های دانش بنیان زنان ۲۰ میلیارد تومان اختصاص می دهیم که امیدواریم زنان از این فرصت برای ارتقاء تولید و اشتغال و جایگاه خود در استان بهره ببرند و اگر اعتبار بیشتر نیاز باشد آن را برای آنها تامین می کنیم.
بارازچه دائمی برای فروش تولیدات زنان سرپرست خانوار کرمانشاهی راه اندازی می شود
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه با اشاره به مشکل فروش کالا و تولیدات زنان سرپرست خانوار، یکی از طرح های مهم این نهاد را اجرای طرح اشتغال پایدار خانواده محور عنوان کرد و گفت: در این طرح زنان جویای کار زیر نظر یک کارآفرین موفق؛ کالاها و محصولات خود را در بازار بفروش می رساند یعنی کارآفرین بازار فروش تولیدات آنها را تضمین می کند تا زمانی به خود کفایی و پایدار شغلی برسند.
خزعلی زنان را نگهبان پایداری خانواده ها دانست و افزود: اجرای کسب و کار خانواده محور می تواند نقش بسزایی در توانمندسازی زنان و فرزندان آنان داشته باشد و بسیار از آسیب های اجتماعی جامعه را نیز کاهش دهد.
سیاست دولت سیزدهم مشارکت حداکثر مردم در انجام کارها است
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به گستردگی حوزه های امور زنان اعم از اشتغال و اقتصاد، مسائل فرهنگی و اجتماعی، بهداشت و ورزش، علم و دانش، خانواده و حجاب و عفاف و دیگر مسائل گفت: ۱۴ گروه مردمی ذیل نهاد معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در استانداری های کل کشور با حضور داوطلبانه متخصصان و کارشناسان و دغدغه مندان در هر بخش تشکیل می شود و در واقع با این روش خود مردم هستند که برای پیشبرد امور و نحوه انجام کارها طرح و پیشنهاد و راهکار به دولت ارایه خواهند داد.
خزعلی بیان داشت: دولت سیزدهم بنا ندارد از بالا تحکم و تصمیم گیری کند بلکه سیاست دولت این است خود مردم در اجرای امور مشارکت داشته باشند، مطالبه کنند و برای نحوه مواجهه با مسائل خودشان پیشنهاد و راهکار بدهند.
در پایان معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اهدای لوحی از خانم «فرنگیس حیدری» شیرزن دلاور کرمانشاهی در دفاع مقدس که نماد زن کُرد شناخته می شود، تجلیل کرد.
نظر شما