خلیل عبدالهی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تخته سنگ که در ارتفاعات مشرف به این روستا قرار داشت طی سال های اخیر بارها حرکت کرده و درست بالای سر روستا قرار گرفته بود.
او ادامه داد: اهالی روستا از ترس وجود این تخته سنگ آسایش نداشته و حتی در شبهای بارانی از ترس سقوط سنگ، نگهبانی می داده اند.
وی، در خصوص علت تاخیر در تخریب این سنگ نیز گفت: طی سال های اخیر مسئولان بنا به تقاضای اهالی روستا بارها در منطقه حضور یافته اما متعاقب آن اقدام عملی برای مهار و تخریب سنگ انجام نمیشد و به گفته اهالی روستا مسئولان به فقط به گرفتن عکس یادگاری با سنگ اکتفا کرده و دیگر خبری از آنها نمی شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس افزود: سه شنبه هفته گذشته بازدیدی از این محل داشتیم که در آن بازدید قول تخریب سنگ را به مردم این روستا دادیم و امروز و با گذشتن کمتر از یک هفته عملیات تخریب سنگ با فرماندهی مدیرکل مدیریت بحران استانداری انجام شد.
عبدالهی افزود: در ابتدا یک تیم عملیاتی متشکل از شرکت ملی حفاری زاگرس، پالایشگاه و نیروهای سپاه به محل اعزام شدند و تصمیم گرفته شد که با ایجاد سازه نگهبان و پایه بتونی، ضمن مهار این تخته سنگ بزرگ، نسبت به تخریب آن اقدام شود.
وی بیان کرد: قبل از آغاز عملیات تمام اهالی روستا و خانههای آنها نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفتند تا در صورت بروز حادثه احتمالی امکان جبران خسارت وجود داشته باشد.
شهرستان مرودشت در ۴۵ کیلومتری شمال شیراز واقع است.
شیراز- ایرنا- مدیر کل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: تخته سنگ حدودا ۴۰ تنی که ۳۰ سال به کابوس اهالی روستای دشتک شهرستان مرودشت تبدیل شده بود تخریب و حذف شد.
اخبار مرتبط
-
سایه سنگ بر دروازه قرآن شیراز
شیراز- ایرنا - سیل پنجم فروردین 98 در دروازه قرآن شیراز، نام این دروازه تاریخی را بیش از پیش…
نظر شما