به گزارش ایرنا، حجتالاسلام والمسلمین محمد عبادیزاده روز چهارشنبه در دیدار رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان با وی، اشتغال بومیان را یکی از عوامل مهم تحقق توسعه پایدار و متوازن دانست و افزود: در صورت هدایت صنایع بزرگ به سمت استقرار منابع مالی خود در بانکهای هرمزگان، میتوان توسعه متوازن در استان را انتظار داشت.
وی بیان داشت: در غیر این صورت اگر توسعه هم محقق شود و لایههای پایین جامعه با چالشهای اقتصادی روبرو باشند، شاهد یک نوع تضاد هستیم که باعث ایجاد بحرانهای اجتماعی میشود که در نهایت دامنگیر جامعه میشود؛ به همین جهت باید اشتغال نیروهای بومی و سرمایهگذاری در بانکهای مستقر در هرمزگان همواره مورد تاکید قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان با اشاره به سهم اشتغال صنایع کوچک و میانی، عنوان کرد: گسترش صنایع میانی و کوچک میتواند نقش بسیار موثری در بحث اشتغال و توسعه عمرانی استان هرمزگان داشته باید و باید به صورت جدی مورد تاکید قرار گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین عبادی زاده ضمن گرامیداشت دهه تولید، اظهارداشت: با توجه به ظرفیتهای استان، باید تدبیری اندیشیده شود تا هرمزگان تنها به عنوان یک استان صنعتی شناخته نشود؛ چراکه تنوع ظرفیتهای زیادی در آن وجود دارد.
وی با ذکر این نکته که هرمزگان باید در آینده قطب صنعت و معدن در کشور شناخته شود، عنوان کرد: اقدامات لازم برای جذب و تسهیل امور سرمایهگذاران بخش خصوصی به خصوص در حوزه بروکراسی اداری در حوزه صنعت و معدن انجام شود.
امام جمعه بندرعباس با اشاره به وجود برخی افراد منفعت طلب در بخش خصوصی ابراز داشت: وجود افراد چنین افرادی در میان افراد مدعی سرمایهگذاری نباید ذهن مدیران را نسبت به سرمایهگذاران بخش خصوصی تغییر دهد؛ چراکه افزایش سرمایهگذاری بخش خصوصی از اهمیت بالایی در تحقق توسعه پایدار برخوردار است.
حجتالاسلام والمسلمین عبادی زاده، با اشاره به بالابودن میزان سرمایههای سرگردان در جامعه تصریح کرد: باید به سرمایهگذاران داخلی اعتماد شود و در صورت تحقق این امر اقدامات بزرگی توسط سرمایهگذاران داخلی رقم خواهد خورد.
وی، با بیان این نکته که کارگاههایی که به حوزه صنعت ورود کردند اما هیچ اقدامی را انجام ندادهاند باید به صفر برسند، خاطرنشان کرد: افرادی هستند که وام و زمین را از دولت دریافت کردهاند اما سرمایه را وارد بازار سیاه و مشاغل کاذب کردهاند و بار تورمی به کشور تحمیل میکنند؛ از طرفی کارگاه را فعال نکردهاند که باید با این موارد برخورد شود.
نماینده ولی فقیه در هرمزگان، ضمن تاکید بر تعیین تکلیف کارگاههای غیرفعال، تشریح کرد: باید ساز و کاری طراحی شود، تا کارگاههای غیرفعال و راکد مورد بررسی قرار گیرند و اگر چالشی وجود دارد، حل شود و در غیر این صورت سلب امتیاز و به شخص دیگری واگذار شود.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده، با اشاره به اهمیت ارزیابی جدی مساله اهلیتسنجی متقاضیان فعالیت در حوزه صنعت و معدن، اظهار داشت: معادنی که به نام افراد مختلف ثبت شدهاند اما هیچ فعالیتی انجام نمیدهند هم باید مورد بررسی قرار گیرند و به افرادی که دارای اهلیت هستند، واگذار شود.
نظر شما