« حسین سلیمیان » روز جمعه درگفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه دراستان البرز ۹ دارالقرآن برای آموزش قرآن کریم به دانش آموزان فعالیت دارد، اظهارداشت: دارالقرآن ها نقش بی بدیل در ترویج و تعمیق فرهنگ قرآن و اهل بیت (ع) در جامعه اسلامی و اجرای سیاست های قرآنی دارند.
وی بیان داشت: فعالیت ها و آموزه های قرآنی به عنوان کتاب هدایت سرمنشا زندگی با سعادت است از این رو مهم ترین ماموریت آموزش و پرورش توسعه فعالیت های قرآن و انس باقرآن کریم است و در واقع این اقدام یک جهاد است که مشمول پاداش خداوند می شود.
وی با اشاره به اینکه تدبر و عمل کردن به آیات قرآن که در زندگی باعث آرامش قلبی انسان میشود، خاطرنشان کرد: درس آموختن از کلام وحی از محورهای مهمی است که کارشناسان و مربیان امور قرآنی در کلاس های تابستانی آن را برای دانش آموزان تبیین می کنند.
سلیمیان یادآورشد: کلاس ها و مسابقات قرآنی با هدف ترویج فرهنگ معنویت و پیروی از راه اهل بیت (ع)، توسعه وترویج فرهنگ قرآنی، تقویت روحیه معنوی دانشآموزان، رشد و پرورش استعداد دانش آموزان، استعدادیابی و استعدادپروری چهرههای قرآنی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه اهمیت و اولویت فعالیت ها و مسابقات قرآنی در آموزش و پرورش در سند تحول بنیادین تعریف شده است، اضافه کرد: قرآن بهترین و محکم ترین راه برای زندگی است به همین دلیل برنامه های قرآنی در مدارس البرز با نگاهی تخصصی تدوین و اجرایی می شود.
وی تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآن دانشآموزی یکی از زمینههای شکوفایی استعدادها و انس با قرآن و رسیدن به حیات طیبه است که در استان البرز با رویکرد تخصصی به منظور اجرایی کردن سند تحول،چشم انداز ۲۰ ساله و منویات مقام معظم رهبری دنبال می شود.
رییس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش البرز به تاکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم برای زمینه سازی تدبر در قرآن پرداخت و افزود: برنامه ریزی های متعدد و هدفمند در راستای تحقق توسعه قرآن و فراگیری آن در مدارس انجام شد است.
وی ادامه داد: فرهنگ سازی برای حفظ قرآن مجید و ورود به این عرصه مهمترین هدف برنامه ها ی قرآنی درآموزش و پرورش استان البرز است.
سلیمیان به بازدید میدانی از دارالقرآن های آموزش و پرورش البرز اشاره کرد و گفت: مدیران دارالقرآن ها باید نسبت به برنامه ریزی، صرفه جویی در منابع انسانی و مالی، اجرای آسان، سریع، دقیق، یکپارچه و فراگیر برنامه ها ی قرآنی و ارتقا کیفی خدمات توجه بیشتری کنند.
وی تاکید کرد: ترویج آموزه های دینی و قرآنی در قالب اجرای طرح های فرهنگی در مراکز مختلف اسلامی از جمله دارالقرآن ها زمینه ساز کاهش ناهنجاری های اجتماعی و راهکاری مناسب برای بهره گیری از سبک زندگی اسلامی در خانواده ها خواهد بود.
سالانه حدود پنج هزار دانش آموز البرزی از خدمات آموزشی و تربیتی دارالقرآن های این استان استفاده می کنند.
نظر شما