مراد محمودی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشترین روستاهایی که در استان آبرسانی میشود در شهرستانهای لردگان، خانمیرزا و اردل قرار دارد.
وی ادامه داد: اگر چه امسال تاکنون قطعی و جیرهبندی آب شرب در استان انجام نگرفته است اما ۶ شهرستان استان با تنش آبی روبروست و چنانچه مصرف آب در این شهرستانها افزایش پیدا کند با مشکل کمبود مواجه میشویم.
محمودی ادامه داد: در برخی ساعات نیز به سبب قطعی برق در برخی مناطق شهری از جمله هفشجان و شهر کیان آبرسانی با چالش همراه و بخشی از آب موردنیاز این مناطق از طریق تانکر تامین شد.
معاون بهرهبرداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری در خصوص ادعای برخی از شهروندان در خصوص وجود نیترات بیش از استاندارد آب شرب نیز توضیح داد: اگر چه منابع آب زیرزمینی به شدت افت کرده است و همین موضوع میتواند در کاهش کیفیت آب تاثیرگذار باشد اما مردم از این بابت نگرانی نداشته باشند چرا که آبی که در اختیار مردم گذاشته میشود به طور کامل استاندارد است و آزمایشهای متعددی بر آن انجام میگیرد و علاوهبر آن دانشگاه علوم پزشکی نیز بر کیفیت آن نظارت دارد.
محمودی همچنین به وضعیت چشمه کوهرنگ اشاره کرد و گفت: دبی چشمه به حالت معمول درآمده است و با ظرفیت کامل در مدار است اما بیشک چشمه از خشکسالیهای اخیر تاثیر پذیرفته و ممکن است در سالهای آینده دوباره با کاهش دبی مواجه شود.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۹۶ درصد مساحت چهارمحال و بختیاری درگیر خشکسالی بوده و سال آبی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ در حالی رو به پایان است که بارشهای این استان با کاهش ۱۴ درصدی روبرو است.
خشکسالیهای اخیر چهارمحال و بختیاری از سال آبی ۸۵-۸۶ آغاز شده است و در طول این سالها پیامدهای ناگواری بر منابع آب، محیطزیست و فعالیتهای اقتصادی این استان برجا گذاشته است.
نظر شما