به گزارش ایرنا، سید سعید صفوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این استان در حوزههای مختلف صنایعدستی، گردشگری، آثار تاریخی و فرهنگی، اکوتوریسم و طبیعتگردی ظرفیتهای بسیار خوبی را دارد که باید بطورجدی به آن پرداخته شود.
وی اضافه کرد: زنجان در حوزه صنایعدستی و دانشبنیان از ظرفیتهای بسیار زیادی برخوردار است و باید برای تقویت آن از جهتهای مختلف تلاش کرد.
این مسوول ادامه داد: تنوع اقوام و پیشینه فرهنگی و هنری میتواند در استان بهعنوان خاستگاه تولید محصولات صنعتی خلاق موردمطالعه و تجاریسازی قرار گیرد که اقدامات و فعالیتهای مناسب برای توسعه کارآفرینی از قبیل برگزاری رویدادهای آموزشی برای شناسایی افراد خلاق، هنرمندان و توانمندسازی آنها، کمک به تجاریسازی محصولات و خدمات، بازاریابی، تبلیغات، فروش، برند سازی، برگزاری نمایشگاهها و جشنوارهها و غیره میتواند انجام شود.
صفوی افزود: در هنرهای سنتی و محصولات صنایعدستی نیز این امکان وجود دارد که با تکیه مطالعات دانشبنیان، گامی مهم در راه توسعه اقتصادی و اقتصاد مقاومتی برداشته شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان خاطرنشان کرد: اشتغالزایی، صادرات محصولات غیرنفتی، افزایش سرانه تولید ملی، حمایت از توسعه پایدار و تلاش برای حفظ و معرفی فرهنگ غنی ایرانی - اسلامی تنها بخشی از ظرفیتهای بیشمار صنایعدستی در اقتصاد کشور است که نیازمند حمایت بیشتر است.
وی تاکید کرد: ما خود را خادم هنرمندان صنایعدستی میدانیم و خدمت به هنرمندان و فعالان حوزه صنایعدستی موجب افتخار است.
نظر شما