استاندار کردستان: در صدور مجوز مراکز آموزشی آزاد تسریع شود

سنندج- ایرنا- استاندار کردستان خواستار تسریع در صدور مجوز مراکز آموزشی آزاد شد و گفت رویکرد اصلی ما در آموزش‌ها باید به سمت مهارت آموزی باشد تا خلا کمبود مهارت‌ها برطرف شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا اسماعیل زارعی کوشا عصر شنبه در شورای مهارت استان کردستان اظهار داشت: سازمان فنی و حرفه‌ای زیر مجموعه وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی است بنابراین سنخیت با این وزارتخانه باید در عمل شکل بگیرد و فنی و حرفه‌ای اولویت را بر اشتغالزایی بگذارد.
وی تاکید کرد: رویکرد اصلی ما در آموزش ها باید به سمت مهارت آموزی باشد تا خلا کمبود مهارت‌ها برطرف شود.
زارعی کوشا ادامه داد: ضرورت توجه به مهارت و اشتغال، ما را به فرهنگسازی در این حوزه مجبور می‌کند.
وی یادآور شد: فاصله زیاد بین ایده و عمل در نظام و ساختار اجرایی، برنامه ریزی و آموزشی ما مشکل عمده محسوب می‌شود.
استاندار کردستان اضافه کرد: سه دهه از اینکه در تئوری تاکید شد آموزش به سمت مهارت آموزی رود گذشته است اما هنوز به وضعیت مطلوب نرسیده است.
وی با بیان اینکه مهارت ها، بومی سازی و یا نیازهای بومی احصا شود، افزود: ارتباط فنی و حرفه‌ای با آموزشگاه‌های خصوصی حفظ شده و تقویت شود و این دستگاه دولتی یک مامن برای آنها باشد.
زارعی کوشا خواستار تسریع در صدور مجوز مراکز آموزشی آزاد شد و گفت: به دنبال عملی کردن تفاهم‌ نامه‌های پرشماری باشیم که از گذشته به صورت اجرا نشده مانده است.

رییس سازمان برنامه و بودجه کردستان هم گفت: نیازسنجی در بازار صورت گیرد و همچنین جامعه هدف در استان شناخته شود.
ارسلان ازهاری بر بحث بازار و کارآفرینی تاکید کرد و افزود: آموزش در جوار کارگاه‌ها و آموزش سربازان به صورت جدی‌تر پیگیری شود.
وی یادآور شد: آموزش باید با تجهیزات روز باشد و تامین مواد اولیه در آموزشگاه‌های دولتی فنی و حرفه‌ای ضروری است.
ازهاری تاکید کرد: نیروی انسانی مورد نیاز صنایع بزرگ استان همچون پتروشیمی آموزش دیده و تامین شود.

 معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار کردستان هم در این نشست گفت: فارغ التحصیلان دانشگاهی هم در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای دولتی حضور دارند و این آموزش‌های مهارتی به صورت رایگان انجام می‌شود.
کمال حسینی با بیان اینکه ۸۰ میلیارد تومان برای مشاغل خُرد و خانگی اعتبار وجود دارد، افزود: می‌توان طی تفاهم نامه‌ای درصدی از این اعتبارات را به آموزش دیدگان حوزه مهارتی اختصاص داد.
وی تاکید کرد: پایشی در مورد آموزشگاه‌های آزاد صورت گیرد که چه میزان از آنها فعال است و دلیل رکود مابقی چیست.
مدیر کل سازمان فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: طرح آموزش هیبریدی دانشجویان، طرح نخلستان ویژه فارغ التحصیلان و طرح مهارت آموزی در محیط کار از جمله طرح هایی است که امسال پیاده‌سازی می‌کنیم.
فردین وکیلی دغدغه آموزشگاه‌های خصوصی فنی و حرفه‌ای را هزینه‌های کرایه و مالی دانست و افزود: اگر زمینی برای آنها در نظر گرفته شود این دغدغه کاهش می‌یابد و تمرکز بیشتر آنها بر روی آموزش خواهد بود.
وی نبود بازارچه دائمی برای آموزش دیدگان آموزشگاه‌های آزاد بویژه در رشته‌های هنری و صنایع دستی و لزوم متمرکز و هدفمند کردن آموزش روستاییان با همکاری سایر دستگاه‌ها را از دیگر نیازهای این حوزه بیان کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha