به گزارش ایرنا، مهدی آقابراری روز یکشنبه در نشست کمیته پیشگیری و مبارزه با مصرف مشروبات الکلی کرج؛ اظهار داشت: دسترسی ارزان به امکانات ورزشی بخصوص در مناطق کم برخوردار برای تخلیه انرژی جوانان و نوجوانان باید وجود داشته باشد تا شاهد این نباشیم که علاوه بر مشکلات اقتصادی در این قشر مسایل اجتماعی نیز گریبانگیر آنها باشد.
وی ادامه داد: برای مبارزه با آسیب های اجتماعی و پدیده هایی مانند سگ گردانی، بدحجابی باید بسیار عمیق کار صورت بگیرد و با برگزاری جلسه و میزگرد نمی توان زیرساختی نسبت به ریشه کنی چنین موضوعاتی با دامن گسترده از تبعات اجتماعی اقدام نمود.
اقا براری با تاکید بر ضرورت کار علمی و تحقیقاتی در رابطه با حل مسائل اجتماعی خاطرنشان کرد: وقتی دشمن سرمایه گذاری دقیقی در این زمینه داشته است ما نیز باید بصورت علمی و اصولی در این رابطه ورود پیدا کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری کرج آگاه سازی دانش آموزان را نسبت به آثار سوء مصرف مواد مخدر ضروری دانست و گفت: باید روی این قشر بصورت تخصصی و علمی در مدارس کار شود.
معاون فرماندار کرج اختصاص اعتبارات ویژه در سطح کلان، بهره مندی از ظرفیت نخبگان، سرمایه گذاری عمیق اجتماعی و فرهنگی و آگاه سازی جامعه در رابطه با پیشگیری از مسائل اجتماعی ضروری دانست.
وی در خصوص پیشگیری از این آسیب اجتماعی نیز بیان کرد: قانون برای هر جرمی مجازات لازم را پیش بینی کرده است و در بحث مصرف مشروبات الکلی نیز با جرمی پنهان و آسیب های پنهان مواجه هستیم و پس از جرم انگاری برخورد قانونی صورت می گیرد لذا بدلیل پیچیدگی چنین مسایل اجتماعی باید در بدو امر آگاه سازی فردی در جامعه صورت بگیرد.
آقابراری گفت: زمانی که افراد جامعه نسبت به تبعات مصرف مواد مخدر بر سلامت جسم و روان خود آگاه شوند و این آگاهی در جامعه جنبه عمومی پیدا کند جریان مبارزه زیرساختی با پدیده های شوم اعتیاد و امثال آن صورت میگیرد.
جای خالی صدا و سیمای مرکز البرز در جلسات اجتماعی فرمانداری ها
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار کرج در ادامه با انتقاد از عدم حضور جدی صدا و سیمای مرکز استان البرز در جلسات قرارگاه های اجتماعی شهرستانها گفت: به رغم مذاکرات صورت گرفته با مدیران ارشد این سازمان شاهد کم مهری هایی در پوشش و انعکاس تصمیمات و اقدامات راهبردی فرمانداری ها در جلسات اجتماعی هستیم و تولید محتوا و کارهای علمی و پژوهشی نیز در این سازمان حتی در سطح استان پیرامون حل مسایل اجتماعی و پدیده ها و تبعات فراگیر آن بصورت برنامه سازی مستمر صورت نمی گیرد.
وی با تاکید بر لزوم تولید محتوا در آگاه سازی تبعات مصرف مواد مخدر در جامعه گفت: دستگاه های فرهنگی از جمله صدا و سیما و رسانه ها نقش خطیری در این زمینه دارند که رسانه های استان تلاش خود را در این رابطه بکار برده اند اما بدلیل وسعت مسایل اجتماعی باید ظرفیت های کلانی همچون صدا و سیما نیز به میدان کار بیایند.
وی در ادامه پرداختن تخصصی به مسایل اجتماعی را مهم قلمداد و تصریح کرد: علاوه بر تلاش سازمان های فرهنگی از جمله تبلیغات اسلامی، صدا و سیما برای تقویت باورهای دینی و آگاه سازی جامعه، اختصاص بودجه مناسب در این زمینه و برگزاری جلسات بصورت کارگاهی با طرح دیدگاه ها و بیان نقطه نظرات کارشناسی می تواند راهکارهای مناسب تری را طرح موضوع کند و دستاورد و خروجی مناسبی از جلسات کمیته های پیشگیری به همراه داشته باشد.
نظر شما