احمد فعله گری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پیمانکاران و افراد مشغول به کار در پروژههای گاز رسانی اغلب بومی استان هستند، ضمن اینکه برای تعداد زیادی نیز به صورت غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: اکنون عملیات گازرسانی به ۱۲۷ روستا، شهر چناره و ۱۵۰ واحد صنعتی استان در دست اجرا است و امیدواریم تا پایان امسال از این تعداد، ۹۵ روستا به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شود.
مدیرعامل شرکت گاز کردستان یادآور شد: تلاش ما این است تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار جمعیت در استان از گاز بهره مند شده و در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ روستایی بدون گاز نداشته باشیم.
فعله گری از آغاز عملیات گازرسانی به ۹۸ کوخ (سکونتگاه غیررسمی) در نقاط مرزی شهرستان بانه خبر داد و ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری تعداد روستاهای بهرهمند از گاز به یک هزار و ۶۰۰ مورد برسد.
تامین ۳۰۰ هزار دستگاه کنتور گاز کشور به کردستان واگذار شده است
وی در ادامه اظهار داشت: تامین و خریداری ۳۰۰ هزار دستگاه کنتور گاز مورد نیاز استان های مختلف کشور در سال جاری به صورت نیابتی به شرکت گاز کردستان واگذار شده است.
مدیرعامل شرکت گاز کردستان با اشاره به اختصاص حدود ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای خرید این تعداد دستگاه کنتور، افزود: این شرکت سالانه برای خرید لوله و اتصالات مورد نیاز پروژه های گازرسانی استان، بیش از سه هزار میلیارد ریال هزینه می کند.
فلعه گری یادآور شد: با وجود اینکه بیش از ۹۴ درصد لوله و اتصالات و تاسیسات مورد نیاز گاز در داخل کشور تولید می شود اما غیر از حدود پنج قلم، امکان تهیه آن در داخل استان وجود ندارد و باید بقیه لوازم را از دیگر استان های کشور تامین کنیم.
وی از شرکت های دانش بنیان کردستان خواست در زمینه تولید وسایل و اتصالات گازرسانی ورود کرده تا اعتبار صرف شده در داخل خود استان هزینه شود.
در حال حاضر ۵۸۵ هزار مشترک در بخش های مسکونی، تجاری، اداری و صنعتی، ۱۰۰ درصد جمعیت شهری، ۹۷.۵ درصد جمعیت روستایی و یک هزار و ۴۸۰ روستای استان از گاز طبیعی برخوردار هستند.
نظر شما