به گزارش ایرنا، زانیار لطفی دبیر نخستین جشنواره فیلم کوتاه صاحب در یک نشست خبری با بیان اینکه این جشنواره در ۲بخش رقابتی و فیلم اولی ها برگزار می شود، اظهار داشت: در بخش رقابتی و اصلی جشنواره موضوع فیلمها آزاد است و هنرمندان فیلمساز می توانند آثار خود را در یکی از دستههای داستانی، مستند و یا پویا نمایی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی توجه به توسعه گردشگری را از اهداف اصلی این جشنواره اعلام کرد و افزود: در همین راستا فیلمهایی با محوریت گردشگری و زیست بوم کردستان مورد توجه ویژه دبیر و شورای برگزاری جشنواره قرار دارد.
دبیر جشنواره فیلم کوتاه صاحب گفت: برای اکران آثار راه یافته به بخش نهایی جشنواره در فضای آزاد، پرده نمایش عریض و امکان حضور تماشاگران مهیا شده است و آثار منتخب در ایام برگزاری جشنواره شب ها به نمایش عمومی گذاشته می شود و علاقه مندان می توانند از فیلم ها دیدن کنند.
لطفی درباره برنامه های جنبی جشنواره نیز اظهار داشت: برگزاری کارگاه های آموزشی با حضور اساتید مطرح کشوری و استانی و بازدید مهمانان از جاذبه های گردشگری منطقه در کنار نشستهای نقد و بررسی بخشی از برنامههای پیش بینی شده جشنواره است.
لطفی با تاکید بر اینکه علاقهمندان و متقاضیان برای آگاهی از مقررات می توانند به سایت جشنواره به آدرس WWW.sahebfilmfestival.ir مراجعه کنند، گفت: با توجه به این تمدید احتمالا شاهد تغییراتی در زمان برگزاری خواهیم بود که به زودی ضمن معرفی هیات داوران، زمان دقیق برگزاری جشنواره نیز اعلام می شود.
نوسازی ۳۰ دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل درون شهری
سرپرست سازمان حمل نقل، بار و مسافر شهرداری سنندج با بیان اینکه ۳۰ دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل درون شهری سنندج از محل اعتبارات داخلی نوسازی می شود، اظهار داشت: ۸۸ دستگاه اتوبوس شامل ۴۷ دستگاه بخش دولتی و ۴۱ دستگاه بخش خصوصی در سنندج وجود دارد که از این تعداد ۳۰ دستگاه فعال است.
حمید خضری با اشاره به اینکه عمر ناوگان حمل و نقل براساس استانداردها باید ۱۰ سال باشد ولی عمرناوگان حمل و نقل شهری در سنندج ۱۴ سال است، افزود: طرح بازسازی و نوسازی ۳۰ دستگاه اتوبوس از محل اعتبارات داخلی و دولتی در آواخر سال ۱۳۹۹ در سنندج کلید خورده که ۱۰ دستگاه اسکانیا از محل اعتبارات داخلی و هشت دستگاه از محل اعتبارات دولتی نوسازی شده است.
وی در ادامه به سهمیه شهرداری سنندج برای خرید ۲۰ دستگاه اتوبوس در راستای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی اشاره کرد و گفت: ۸۰ درصد از اعتبار مورد نیاز برای نوسازی ناوگان عمومی از محل اعتبارات دولتی و ۲۰ درصد اعتبارات شهرداری تامین خواهد شد.
اعلام نحوه دریافت و پیگیری خدمات بیمه تکمیلی دانا در آموزش و پرورش
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش کردستان در خصوص نحوه فعالیت بیمه تکمیلی دانا در آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق گفت: با توجه به اتمام فرایند ثبت نام در سامانه بیمه تکمیلی دانا و تایید اطلاعات اکثریت افراد در سامانه، کارکنان می توانند در صورت نیاز به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه دانا مراجعه کنند.
منوچهر مخدومی افزود: آخرین لیست بروزرسانی شده مراکز درمانی طرف قرارداد استان کردستان تا روز هشتم مرداد از طرف شرکت بیمه دانا به ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق اطلاع رسانی خواهد شد.
وی اظهار داشت: درصورت مراجعه کارکنان به مراکز غیر طرف قرارداد با بیمه دانا، می توانند مدارک هزینه ها و سایر مستندات مورد نیاز را جهت پرداخت، در روزهای یکشنبه و سه شنبه به نماینده های مستقر شرکت در ادارات تابعه تحویل دهند، در غیر این صورت تحویل نزدیک ترین نمایندگی داده شود.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: در راستای تکریم همکاران، حضور نمایندگان شعب بیمه دانا در وقت اداری روزهای یکشنبه و سه شنبه در سطح مدیریت ها و ادارات آموزش و پرورش و روزهای دوشنبه در اداره کل الزامی بوده و در تمام روزهای هفته نمایندگی ها از ساعت ۹ تا ۱۲ ظهر و ۱۶ تا ۱۹ بعد از ظهر آماده پذیرش مدارک پزشکی و سایر موارد مربوط به بیمه همکاران هستند.
نظر شما