به گزارش خبرنگار ایرنا، نخستین نمایشگاه و رویداد همافزایی برای مدیریت ایران که روز گذشته یکشنبه در مصلای تهران گشایش یافت قصد دارد تا حلقه وصلی میان مدیران کشور و شرکتها، موسسات و گروههایی باشد که دارای الگو، ایده و محصولی برای حل چالشهای اساسی ایران هستند.
در این رویداد شرکتها، موسسات و گروههای نوآور امکان شبکهسازی دارند تا بتوانند همکاران، رقبا و مدیران مختلف کشور را شناسایی و برای طرح همکاری با آنها اقدام کنند. از طرفی نیز از طریق شبکه سازی امکان اخذ سرمایه و طرح از سازمانها و سرمایهگذاران را دارند تا علاوه بر حل چالشهای کشور کسب و کار خود را توسعه دهند.
کم و کاستی ها و برخی ناهماهنگی های این نمایشگاه اگر چه قابل کتمان نیست اما در عین حال باید پذیرفت که یک نوآوری برای گردهمایی مدیران شرکت های دولتی و غیر دولتی و همچنین شرکت های دانش بنیان برای دادن ایده و کمک به منظور رفع چالشهای اساسی کشور است.
دولت سیزدهم در این نمایشگاه سعی دارد تا مردمی سازی را به منصه ظهور برساند طوری که مهدی عبودتیان دستیار ویژه رییس جمهور در امر مردمی سازی دولت در این باره می گوید: دستیار ویژه رییس جمهور در امر مردمی سازی دولت روز یکشنبه در حاشیه نخستین رویداد همافزایی مدیرت ایران با حضور در غرفه ایرنا گفت: مسائل را دولتها نمیتوانند حل کنند ولی میتوانند تسهیلگر، ناظر و زمینهساز خوبی برای حضور مردم در حل مسائل و مشکلات باشند.
شرکتهای دولتی و غیردولتی با نشان دادن آورده هایشان در این نمایشگاه درحقیقت می خواهند حلقه وصل میان مردم و دولت باشند و از سویی بتوانند مشکلات و چالشهای اساسی کشور را با گذاشتن راه حل هایی پیش روی دولت حل کنند.
شاید گفته شود نمایشگاه خلوت است و همانند دیگر نمایشگاه ها شلوغ نیست و دلیل عمده اش هم میتواند نوآوری و نوپایی آن باشد و اینکه هنوز برخی در جریان چند چون قرار ندارند.
در اینجا از مشاوره گرفته تا صنایع فرهنگی از شهر اسباب بازی گرفته تا کارآفرینی و اشتغال و شرکت های دانش بنیان، بهداشت و سلامت و جمعیت همه و همه حضور دارند تا در کنار حضور رسانه های مختلف تصویری و نوشتاری بتوانند الگویی برای حل چالشهای کشور ارائه کنند.
حضور غرفه های دانش بنیان هم در نوع خود در این نمایشگاه قابل تامل است جوانانی کم سن و سال اما جویای نام که با ایجاد شرکت های دانش بنیان سعی دارند به دولت کمک کنند و کمک حال دولت سیزدهم باشند.
تولیدکنندها خواسته های متعدد داشتند که خواسته هایشان نه تنها صرفا به وام و پول محدود نمیشود، بلکه خواسته آنان کمک معنوی به این شرکتها است و قول دادند تولیداتشان در راستای حل مشکلات بسیار کارگشا باشد.
حال باید دید پس از پایان نمایشگاه، خروجی آن مطلوب و مورد نظر دولت خواهد بود و میتوان آن را در مردمی سازی امور، نمایشگاه موفقی دانست.
با این همه از بیان این نکته هم نباید غافل شد که با وجود نخستین سال فعالیت دولت سیزدهم، این دولت تا حدودی توانست در امر مردمی سازی موفق باشد و برای موفقیت هرچه بیشتر آن حضور همه دستگاه های دولتی و غیردولتی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
نظر شما