به گزارش ایرنا ، دکتر علی محمدیان اردی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: معاینات دورهای دندانپزشکی و همچنین مراقبتهای الکترونیک سلامت دهان و دندان از جمله اقدامات مهم برای تحول در دسترسی به خدمات مراقبتی و کنترل عوامل خطر پوسیدگی دندان و توانمندسازی و خودمراقبتی سلامت دهان و دندان است که در مرحله اول با آموزش الکترونیک سلامت دهان و دندان شروع شده است.
وی خاطرنشان کرد: از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ آموزش الکترونیکی دانش آموزان برای مراقبت از دهان و دندان و جلوگیری از پوسیدگی در استان آغاز شده بود و حدود ۱۵ هزار دانشآموز در این طرح شرکت کردند.
وی افزود: در این برنامه با تهیه لینک آموزش الکترونیک و اطلاعرسانی آن در مدارس، شاهد مشارکت بسیار فعال معلمان، دانشآموزان و والدین دانشآموزان بودیم.
او با اشاره به اهداف این طرح ابتکاری بیان کرد: توانمندسازی برای شناسایی دندان ٦ و یا همان اولین دندان آسیای دائمی و سن رویش آن همراه با خدمت فیشورسیلانت تراپی پیشگیری برای این دندان، آنالیز و شناسایی عوامل تغذیه ای موثر در پوسیدگی دندان، ارتقای مهارت مسواک زدن، ارتقای مهارت استفاده از نخ دندان، مزایای وارنیش فلوراید تراپی و معاینات منظم دندانپزشکی از جمله اهداف این طرح بود و دانشآموزان نمونه مهارت خود را برای رفتارهای بهداشتی خود در قالب تصویر و فیلم به سایت دانشگاه ارسال کردند.
وی نقش این طرح را در تشخیصهای آموزشی، تهیه برنامههای آموزشی و بهبود رفتار در حوزه سلامت دهان و دندان دانشگاه موثر دانست و گفت: در این طرح برآورد خوبی از دسترسی و نفوذ اینترنت در جمعیت تحت پوشش دانشگاه برای راهاندازی مراقبت سلامت الکترونیک جامع بدست آمد.
نظر شما