«محمدرضا گودرزی »روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در اجرای این طرح ۹۸ درصدنانواییهای استان به این دستگاه مجهز شدند و ۳۰ تا ۴۰ نانوایی همچنان به شیوه گذشته نان عرضه میکنند.
وی اظهار داشت: فوت صاحب پروانه نانوایی و واگذاری واحد به سایر افراد از جمله علتهایی است که منجر شده تا بخشی از نانواییهای استان به دستگاه هوشمند متصل نباشند که ظرف ۱۰ روز آینده مشکل این تعداد نانوایی رفع خواهد شد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: استفاده از دستگاه کارتخوان هوشمند در نانواییها مورد پایش قرار میگیرد تا اجرای طرح در استان به طور دقیق اجرا شود.
گودرزی افزود: مرحله دوم در اجرای این طرح، تعیین سهمیه آرد براساس میزان فروش نان است و نانواییهایی که به این دستگاه مجهز نباشند، از دریافت آرد محروم خواهند شد.
وی اظهار داشت: روزانه ۲ مرحله آرد در اختیار واحدهای نانوایی استان قرار میگیرد و هر ماه ۱۰ هزار تن آرد توزیع میشود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: دولت قصد دارد یارانه نان را از طریق دستگاههای کارتخوان در نانواییها به مصرف کنندگان واقعی برساند، بنابراین قیمت آرد در زنجیره توزیع گندم تا تولید نان، آزاد میشود اما نان گران نمیشود و مردم نان را از طریق کارتخوانها با قیمت یارانهای خریداری میکنند.
گودرزی افزود: در اجرای این طرح محدودیتی در تعداد فروش نان نیست اما فروش تنها با استفاده از کارت بانکی امکان پذیر خواهد بود، در این روش نانوا، آرد را با قیمت واقعی دریافت کرده و به ازای تعداد نانهای فروخته شده یارانه دریافت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه ۱۵ درصد یارانه نان آخر هر شب به حساب نانوایان واریز میشود، خاطرنشان کرد: نانوایان برای دریافت کارتخوان مورد نظر باید کد رهگیری اقتصادی و کد ملی مشخص و رسمی داشته باشند.
گودرزی با بیان اینکه دریافت وجه نقد به ضرر نانوایان است، افزود: در صورت دریافت وجه نقد یارانه نان به حساب نانوا واریز نمیشود.
یک هزار و ۴۷۶ نانوایی در استان مرکزی فعالیت دارند.
نظر شما