ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از برنامه‌های مهم بنیاد شهید در دولت سیزدهم است

کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه، یکی از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم در حوزه بنیاد شهید را تکریم و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و گفت: بنا داریم هرسال حداقل یک بار با خانواده شهدا و ایثارگر استان با همکاری دستگاه‌های اجرایی دیدار کنیم.

«خسرو شهیدی» روز سه‌شنبه با حضور در دفتر خبرگزاری ایرنا و در گفت و گو با خبرنگاران این مرکز افزود: در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت قصد داریم به صورت خاص با خبرگزاری‌ها، مطبوعات و صدا و سیما همکاری کنیم. بنا داریم این ارتباط را تنگاتنگ کنیم و بنیاد شهید به عنوان سکاندار در برنامه‌های فرهنگی بتوانیم کارهای فرهنگی خوبی انجام دهیم.

وی اضافه کرد: خبرگزاری ایرنا همکاری خوبی با بنیاد شهید داشته و در دیداری که امروز با رییس و خبرنگاران مرکز کرمانشاه داشتیم قول مساعد در ارتباط با فعالیت های فرهنگی در بنیاد شهید گرفتیم و امیدواریم بتوانیم دینی که نسبت به این جامعه داریم به خوبی ادا کنیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در ادامه گفت: بنیاد شهید در راستای رسالت خود یعنی بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با مساعدت همه دستگاه‌های استان بنا داریم اقدامات نو و جدیدی در این زمینه انجام دهیم.

وی افزود: در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز است همه دستگاه‌های اداری نسبت به بنیاد شهید و شهید و شهادت ایجاد تعهد کنند و در این راستا در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به ریاست استاندار و دبیری بنیاد شهید برنامه های خوبی در حال پیگیری است.

شهیدی در ادامه با اشاره به ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی گفت: در این روز ضمن گرامیداشت رشادت، شجاعت و شهامت این عزیزان بنا داریم که در قالب یک همایش با حضور مسوولین استانی از آزادگان تقدیر کنیم.

وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه یک هزار و ۷۷۶ آزاده وجود دارد، گفت: بنابراین داریم به صورت مناسبتی از خانواده‌های شهدا و ایثارگر تجلیل و تقدیر شود.

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از برنامه‌های مهم بنیاد شهید در دولت سیزدهم است

مدیرکل بنیاد شهید استان کرمانشاه اظهار داشت: در بنیاد شهید به دنبال مردمی کردن برنامه ها هستیم و در تلاشیم برای استفاده از جوانان در برنامه های ترویجی که در قالب کنگره، یادواره و آیین‌ها که در سطح استان برگزار می شود، استفاده کنیم و بنیاد شهید به عنوان پشتیبان و ناظر بر برنامه های فرهنگی در خدمت مردم باشد.

وی یکی از مشکلات مهم و قابل تامل در حوزه ایثارگری را بحث اشتغال دانست و از همه دستگاه‌های اداری خواست نسبت به رفع مسایل و مشکلات ایثارگران در این زمینه با بنیاد شهید همراه باشند تا بتوانیم در این زمینه خدمتی به جامعه ایثارگری داشته باشیم.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۲ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha