سرمربی تیم فوتبال نفت و گاز  گچساران معرفی شد

گچساران - ایرنا -در آیینی که سه شنبه شب با حضور ورزش دوستان، ورزشکاران و مسوولان در سالن آموزش شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران برگزار شد، داریوش یزدی به عنوان سرمربی جدید تیم نفت و گاز گچساران در لیگ دسته دوم معرفی شد.

سرمربی جدید تیم نفت و گاز گچساران در این آیین گفت: تحقق صعود تیم نفت و گاز گچساران به لیگ دسته اول فوتبال به عنوان آرزوی دیرینه مردم این شهرستان نیازمند همدلی مسوولان، هواداران و رسانه های ارتباط جمعی است.

داریوش یزدی تاکید کرد: استانداردسازی زمین چمن ورزشگاه شهدای نفت و گاز شهر دوگنبدان نخستین نیازی است که شرایط را برای پیشرفت فوتبال نفت وگاز این شهرستان کمک می کند.

 سرمربی تیم فوتبال نفت و گاز  گچساران معرفی شد

وی با اشاره به اینکه ۶ سال پیش تجربه هدایت تیم نفت و گاز گچساران را دارم تصریح کرد: این شهرستان ظرفیت حضور در لیگ دسته یک فوتبال کشور را دارد.

یزدی با یادآوری اینکه وجود فوتبال رانتی در برخی مناطق کشور مشاهده شده گفت: انجام فوتبال سالم اولویت نخست نفت و گاز گچساران در فصل آینده خواهد بود.

مدیر تیم های فوتبال باشگاه نفت و گاز گچساران نیز در این آیین با اشاره به اینکه داریوش یزدی بازی در تیم استقلال تهران و استقلال اهواز، نفت مسجد سلیمان و استقلال خوزستان در لیگ برتر و نفت و گاز گچساران در لیگ دسته دوم را در کارنامه خود دارد ابرازامیدواری کرد تجربه این مربی نامدار بتواند به موفقیت تیم نفت و گاز گچساران کمک کند.

 سرمربی تیم فوتبال نفت و گاز  گچساران معرفی شد

ابوالحسن غلامی تاکید کرد: حذف تیم های لیگ برتری استقلال،فولادخوزستان و بازی بیادماندنی با تراکتورسازی درجام حذفی از بهترین خاطرات اهالی فوتبال گچساران با سرمربی گری داریوش یزدی در۶ سال پیش بوده که او را در  این شهرستان محبوب کرده است.

وی عنوان کرد: سرمربی جدید نفت و گاز گچساران از مدرسان فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا در فوتبال پایه است که می تواند درفرهنگستان(اکادمی) فوتبال نفت وگاز گچساران اثربخش باشد.

غلامی همچنین به شروع تست گیری از افراد مستعد برای حضور در تیم فوتبال گچساران از امروز به مدت سه روز اشاره کرد و ابرازامیدواری کرد: این اقدام ضمن تامین بخشی از بازیکنان این تیم به کشف استعدادهای جدید در فوتبال کمک کند. 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha