جهاد تبیین از مهمترین اهداف برگزاری کنگره های شهدا است

اراک - ایرنا - فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) استان قم گفت: جهاد تبیین از مهمترین اهداف برگزاری کنگره‌های شهدا است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار «محمدرضا موحد» روز چهارشنبه در بازدید از  بخش‌های مختلف اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های استان مرکزی در راستای بهره گیری از تجربیات کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان افزود: جهاد تبیین از مهمترین اهداف برگزاری کنگره های شهدا است که کنگره شهدای استان مرکزی در تحقق این مهم با برگزاری فعالیت های مختلف و بویژه نهضت تولید محتوا پیشگام است.

وی بیان کرد: کنگره شهدای استان مرکزی از زمان شروع تا امروز با هدایت های فرمانده سپاه روح الله موفقیت ها و دستاوردهای بسیاری در بخش های مختلف کسب کرده و همچون الگویی موفق در کشور می درخشد و به طور قطع اینها به برکت خون مطهر شهدا و دعای خیر خانواده ایثارگران است.

فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) قم ادامه داد: یکی از مهمترین ویژگی های کنگره شهدای استان مرکزی مردمی بودن آن است که بسیاری از دستاوردها حاصل حضور و مشارکت مردم و بویژه جوانان است و تشکیل ساختار و سازمان کنگره که محوریت آن پیشکسوتان و جوانان هستند چشم‌ انداز خوبی برای ادامه مسیر مشخص نموده است.

سردار سرتیپ دوم پاسدار موحد بیان کرد: تلاش‌های میدانی فرمانده سپاه روح الله و هم افزایی و مشارکت مسئولان استانی موجب موفقیت کنگره شهدای استان مرکزی در کشور شد و خوشبختانه فعالیت های امروز کنگره این استان در گام دوم اثربخش و با شتاب در حال انجام است و جای تقدیر دارد.

وی اضافه کرد: جهاد تبیین در حوزه دفاع مقدس یک ماموریت مهم برای نیروهای مسلح و ادارات حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس است و در جهاد تبیین نسل جوان جامعه باید با افتخارات و حماسه های هویت ساز انقلاب به خوبی آشنا شود و بتواند از آنها الگوگیری کند.

فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) قم افزود: استفاده از خلاقیت و بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی و زبان هنر در دفاع مقدس برای سنین مختلف بویژه کودکان و نوجوانان یک ضرورت مهم است، زبان هنر اثرگذاری زیادی برای نسل جدید جامعه دارد که باید برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس مورد استفاده قرار گیرد.

سردار سرتیپ دوم پاسدار موحد اظهار داشت: تا برگزاری کنگره شهدای استان قم بیش از چهار ماه زمان باقی است که در طی این مدت با استان مرکزی نشست هایی تخصصی برای بهره گیری از تجربیات ارزشمند آنها در دستور کار است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم نیز در این بازدید گفت: یکی از مهمترین برنامه های بنیاد حفظ آثار جمع آوری اسناد در حوزه دفاع مقدس است و سامانه جامع اسناد دفاع مقدس در حال راه اندازی است و این اقدام گامی موثر برای بهره برداری از اسناد در فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی در حوزه دفاع مقدس است و برکات فراوانی برای الگوگرفتن از فرهنگ ارزشمند دفاع مقدس برای نسل جوان دارد.

حجت الاسلام «علی لقمانپور» افزود: امروز با تعاملی که در نیروهای مسلح و بویژه سپاه با بنیاد حفظ آثار وجود دارد روند فعالیت های تبیینی و ترویجی در حوزه ایثار و شهادت مطلوب است.

وی بیان کرد: جبهه‌سازی یکی از مهمترین مطالبات رهبر معظم انقلاب است و این مسئله باید در راهیان نور، تربیت راویان برجسته و بهره‌گیری از ظرفیت های پیشکسوتان محقق شود.

حجت الاسلام لقمانپور اضافه کرد:  استان مرکزی در برگزاری کنگره شهدا الگوهای موفقی به سطح کشور ارائه کرده و امروز تجربیات ارزشمندی در برگزاری کنگره و فعالیت های تبیینی و ترویجی در ذیل کنگره دارد و امروز استان قم آمادگی بهره گیری از تجربیات استان مرکزی را دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی هم در این بازدید گفت: اقدامات اجرایی کنگره شهدای استان مرکزی از سال ۹۲ آغاز شد که رویکردهای خدماتی، اجتماعی، محرومیت زدایی، فرهنگی ، علمی و پژوهشی، هنری ، عمرانی مورد توجه قرار گرفت.

سرهنگ پاسدار «غلامرضا کریمی» افزود: ۲۵ کمیته و ۱۶ کارگروه تخصصی با حضور اقشار و دستگاه های مختلف استان در ستاد کنگره تشکیل شد و با توجه به اینکه یکی از تاکیدات مهم رهبر معظم انقلاب ادامه راه بود، گام دوم کنگره بعد از اجلاسیه اصلی با قوت مد نظر بود.

وی بیان کرد: بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب در راستای کنگره شهدای استان مرکزی در حوزه های نقش امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس، بانوان، کودک و نوجوان، نقش استان در دفاع مقدس، سیره و فرهنگ نامه شهدا و سایر موضوعات مرتبط به چاپ رسید.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی ادامه داد: این استان، ۶۰ ماموریت مهم در دفاع مقدس انجام داده که در راستای تبیین این نقش مهم برنامه های مختلفی همچون اردوهای شهید ایزد پناه برای ۶۰ هزار دانشجو در نظر گرفته شده است.

وی خاطر نشان کرد: در سال جاری مجدد اجلاسیه های دوم ذیل کنگره شهدای استان مرکزی آغاز شده و اولین اجلاسیه تحت عنوان اجلاسیه ۱۱۰ شهید روحانی و طلبه استان برگزار شد و پس از آن اجلاسیه سنگر سازان بی سنگر در حال برگزاری است و با توجه به اینکه شهر اراک در پنجم مرداد ماه حماسه های زیادی خلق کرده یادواره شهدای شهر اراک با محوریت ۲۷۰ شهید برگزار می شود.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha