به گزارش ارسالی روز پنجشنبه روابط عمومی شورای حل اختلاف گلستان به ایرنا، احمد جعفری در بازدید از شعب شورای حل اختلاف کلاله بدون اشاره به آمار پروندههای ورودی به محاکم قضایی این شهرستان، افزود: تنوع قومی و مذهبی در استان فرصت کمنظیری برای حل و فصل خصومتها با کمک ریشسفیدان، بزرگان اقوام و علما و روحانیون است.
وی تاکید کرد: باید با استفاده از پتانسیل این افراد که با عنوان صلح یار و اعضا شوراهای حل اختلاف گلستان حتی در دورترین مناطق و روستاها فعالیت دارند برای صلح و سازش بین افراد به ویژه در دعاوی خانوادگی استفاده کنیم.
جعفری، تکریم ارباب رجوع و حفظ کرامت انسانی آنها را از اصول جداییناپذیر در رفتار کارکنان شورای حل اختلاف با مراجعان به محاکم دانست و ادامه داد: خدمت صادقانه، پاسخ و رفتار مناسب به مراجعین، افزایش دقت در رسیدگی به پروندهها و حل و فصل اختلافات با همکاری مردم در فضایی آرام از دیگر اصول زیربنایی خدمت در شعب حل اختلاف است.
رییس شورای حل اختلاف گلستان همچنین گفت: خوشبختانه در مقایسه با گذشته، هم نگاه وکلا و هم نگاه مردم به مساله صلح و سازش تغییر کرده و جامعه به این باور رسیده که برای جرایم سبک و غیرعمد صلح و سازش و حل اختلاف از طریق بزرگان و ریش سفیدان، بیشتر از رسیدگی قضایی راهگشاست.
شهرستان کلاله با افزون بر ۱۳۰ هزار نفر جمعیت در شرق استان گلستان واقع است.
نظر شما