به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، حسین مدرس خیابانی در نشست نوسازی مدارس استان اظهارداشت: هر خیری که تمایل به ساخت مدرسه دارد در مدت زمان یک هفته با رعایت ضوابط تحویل زمین آن صورت خواهد گرفت.
وی با تاکید بر نیاز رشته های فنی در سیستان و بلوچستان افزود: سیاست استان در ساخت مدارس به سمت هنرستانها و مدارس فنی و حرفهای است.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: تخصیص اعتبارات نوسازی مدارس استان در سال ۱۴۰۱ به رقم ۱۲۰۰ میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال قبل افزایش صددرصدی دارد.
وی با اشاره به ساخت مدارس از سوی خیرین تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ رقم آورده خیرین ۲۱۴ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ تاکنون این رقم به ۳۵۰ میلیارد تومان رسیده و در نوع خود بی نظیر و چشمگیر است.
مدرس خیابانی افزود: مقرر شد سازمان برنامه و بودجه نسبت به تامین اعتبار مشارکت خیرین در ۶ ماهه دوم سال اقدام کند به نحوی که حداکثر سه ماه پس از ساخت مدرسه از سوی خیر نوسازی مدرسه را تکمیل کند.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ تعداد ۶ هزار و ۷۰۰ کلاس درس مجهز به سیستم سرمایشی و گرمایشی شده اند و این فرآیند با توزیع سه هزار دستگاه اسپیلت و کولر آبی استمرار خواهد داشت.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی در بین مدارس استان توزیع شده و در سالجاری نیز ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه فتوکپی و پرینتر نیز در راستای تجهیز مدارس، تخصیص و توزیع شده است.
وی اذعان کرد: مصوبات سفر رئیس جمهور در خصوص مدرسه سازی صد درصد محقق شده و در سال ۱۴۰۰ رقم این مصوبات ۲۲۰ میلیارد تومان بوده که در سالجاری به ۲۸۰ میلیارد رسیده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: در سال ۱۴۰۰ سهمیه قیر اختصاصی به مجموعه نوسازی مدارس دریافت شده و بیشاز ۲ هزار مترمربع آسفالت محوطه مدارس عملی شده است.
میثم لکزایی افزود: رقم تخصیص اعتبار چهار میلیارد تومانی تجهیزات هنرستانی در سال ۱۴۰۰ ، در سال ۱۴۰۱ به ۵۰ میلیارد تومان رسیده و این مهم در حال انجام است.
وی ادامه داد: از مجموع کلاسهای درس ساخته شده در سیستان و بلوچستان یک سوم دولتی، یک سوم مشارکتی و یک سوم آن خیرساز است و از مجموع هشت پروژه در حال ساخت در حاشیه شهر زاهدان، سه پروژه تا اول مهرماه به بهرهبرداری میرسد.
نظر شما