به گزارش خبرنگار ایرنا؛ ماموستا مُلا «احمد فخری» روز یکشنبه در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان جوانرود، افزود: فریضه امر به معروف و نهی از منکر تکلیف قطعی هر فرد مسلمان است و انجام این فریضه باعث تحول فکری و ترویج فضیلتهای دینی و ارزشها در جامعه میشود.
وی با تاکید بر اینکه همه ما در یک کشتی نشسته ایم، اظهار داشت: هر فرد اگر عمل ناشایستی انجام دهد فقط به خود ضرر نمی رساند بلکه جامعه را دچار ضرر می کند و این مسئولیت همه افراد است که از کار او جلوگیری کنند.
فرماندار جوانرود نیز با اشاره به اهمیت جلسات ستاد امر به معروف و نهی از منکر به تکالیف قانونی ادارات اشاره کرد و افزود: همه ما باید این ۲ فریضه مهم را اول از خود و مجموعه تحت مسئولیت خود شروع نمائیم و گام اول آن مردمداری و تکریم ارباب رجوع است.
«سعدی نقشبندی» افزود: عمل به امر به معروف و نهی از منکر می تواند بسیاری از آسیب های اجتماعی در جامعه را خنثی کند که در این راستا نقش مسوولان و مدیران اثرگذار و حساس است.
وی با اشاره به اهمیت و ضرورت احیای امر به معرف و نهی از منکر در جامعه، گفت: باید تلاش کنیم این واجب الهی به فرهنگ عمومی تبدیل شود.
فرمانده سپاه ناحیه جوانرود هم گفت: نهادینه کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر باعث رشد و تعالی جامعه میشود.
سرهنگ «بهرام میرزایی» افزود: اجرای امر به معروف و نهی از منکر باعث حفظ و ارتقای آرمان های اسلامی و انقلابی در جامعه شده و دوری از فرهنگ های آسیب زا در بین مردم را ترویج خواهد داد.
وی اظهار داشت: در این راستا اهتمام ویژه ای در تبیین و اجرای برنامه های امر به معروف و نهی از منکر در شهرستان جوانرود در نظر گرفته شده است.
فرمانده سپاه ناحیه جوانرود یادآور شد: فضاسازی سطح شهر، تجلیل از آمرین به معروف و ناهیان از منکر، سخنرانی در تریبونهای نماز جمعه، دیدار با خانواده شهدا، تجلیل از فعالان و نخبگان از جمله برنامههایی هفته امر به معروف و نهی از منکر در شهرستان جوانرود است.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.
نظر شما