به گزارش ایرنا، اسماعیل محبی پور، روز دوشنبه در حاشیه جلسه کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد فارس در شیراز در جمع خبرنگاران افزود: بحث مبارزه با مواد مخدر در زمینه مقابله با کاشت، تولید، قاچاق و فروش از وظایف اختصاصی دولت است اما مقابله با عرصههای دیگر آن که در مقوله آسیبهای اجتماعی می گنجد را می توان به تشکل های مردمی واگذار کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس ادامه داد: همانطور که مبارزه با تولید و قاچاق مواد مخدر از عهد دولت بر می آید، در زمینه پیگیری، درمان و بازتوانی کسانی که به دام اعتیاد افتادهاند جریان های مردمی بهتر می توانند فعالیت کنند و اقدامات آنها تاثیرگذارتر خواهد بود.
او اظهار داشت: لذا برای کسب نتیجه بهتر و مطلوب تر، باید امور مربوط به پیشگیری، درمان و بازتوانی را به جریان های مردمی سپرد و دولت نیز نقش پشتیبانی کننده و حمایت گر را بر عهده بگیرد.
وی بیان کرد: تحلیل ها و تحقیقات دقیق علمی نشان می دهد که تاثیرگذاری نقش آفرینی مردم در بحث مقابله با آسیب های اجتماعی اعتیاد بهتر از نقش آفرینی دولت خواهد بود.از طرفی، جامعه و افراد آسیب دیده از اعتیاد قطعا به جریانهای مردمی همجنس خودشان اعتماد بیشتری میکنند و به همین دلیل نیز دولت دولت به دنبال این است که از جریان های مردمی حمایت و پشتیبانی کند و آنها را توسعه دهد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: آن دسته از جریانهای مردمی که در قالب روان شناسی، روانکاوی و مراکز اشتغال آفرینی و بازتوانی معتادان فعالیت دارند باید از سوی مجموعه های دولتی مورد حمایت قرار گیرند.
محبی پور افزود: با توجه به هم صدایی که در استان در حمایت از این مراکز ایجاد شده، هیچ دستگاهی اجازه ندارد خلاف رویه مردمی کردن فعالیتهای اجتماعی حرکت کند. در همین راستا، مجموعه استانداری فارس در فعال سازی شورای مبارزه با مواد مخدر استان و کمیته های ذیل آن در سال گذشته رتبه برتر کشور را به خود اختصاص داد و در ادامه حمایت و استقبال از ایدهها و تفکرات مردمی را نیز در دستور کار داریم.
او افزود: به ادارات استان تکلیف شده که اگر مانعی در مسیر مردمی کردن مقابله با اعتیاد در وجود دارد نسبت به مساله یابی آن و یافتن راهکار اقدام کنند و هرکجا که نیاز به پیگیری در سطح ملی داشته باشد مدیریت ارشد استان دنبال خواهد کرد.
نظر شما