سالانه ۵۰ هزار نفر از خدمات جهاد دانشگاهی قزوین بهره‌مند می‌شوند

قزوین – ایرنا- رییس جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: سالانه ۵۰ هزار نفر از خدمات درمانی، فرهنگی و مهارتی این نهاد بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، فرشاد پیله چی روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت چهل‌ودومین سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی، افزود: این نهاد به‌ عنوان یک مجموعه تأثیرگذار در توسعه اقدامات علمی از جمله دستگاه‌هایی است که در حوزه علم و فناوری و به ویژه فعالیت‌های دانش‌بنیان نقش مؤثری ایفا کرده است و مأموریت‌های خود را منطبق بر نقشه جامع علمی کشور پیش می‌برد.

وی اظهار داشت: تاکنون نیز در عرصه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دستاوردهای خوبی داشته است و همواره تلاش کرده بخشی از نیازها و مسائل کشور را حل کند.

پیله چی تصریح کرد: این نهاد از سال ۸۳ تأسیس شده و با سه معاونت آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و حوزه پشتیبانی و همچنین مرکز جامع علمی کاربردی و مرکز تجاری سازی فناوری و اشتغال در حال فعالیت است.

وی با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی باید نقش و مأموریت مشخصی داشته باشد و منطبق با آن جلو برود، افزود: متاسفانه شیوع کرونا در دو سال اخیر موجب محدودیت‌هایی شد ولی ما تلاش کردیم تحت‌ تاثیر آن قرار نگیریم و به فعالیت‌های خود ادامه دهیم.

این مسوول با اشاره به تأسیس اولین مرکز درمان ناباروری استان قزوین توسط جهاد دانشگاهی از سال ۹۲، گفت: با همت پزشکان و متخصصان این مرکز تاکنون بیش از یک هزار فرزند با موفقیت متولد شده‌اند.

وی در ادامه از برنامه‌ریزی این نهاد برای احداث مجتمع تحقیقات و فناوری جهاد دانشگاهی در زمینی با ۱۰ هزار متر مربع خبر داد و افزود: با ساخت این مجتمع فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی در این مکان متمرکز خواهد شد.

رییس جهاد دانشگاهی قزوین، هزینه ساخت این مجتمع را حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: طی رایزنی‌های انجام شده تلاش می‌شود بخشی از این اعتبارات از محل بودجه ملی، قسمتی از اعتبارات استانی و بخش بزرگتر آن خصوصاً در حوزه درمانی از محل مشارکت‌های خیرین تأمین شود.

پیله چی اضافه کرد: در سفر ریاست جمهوری اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان به حوزه عمرانی جهاد دانشگاهی تخصیص پیدا کرد که امیدواریم این اعتبارات محقق شود تا مجتمع درمانی جهاد دانشگاهی تکمیل شود و بتوانیم خدمات شایسته‌ای را به متقاضیان ارائه کنیم.

وی با اشاره به بحث اشتغال و کار آفرینی و ضرورت تجاری‌سازی محصولات صنعتی، گفت: یکی از آسیب‌های این حوزه آن است که صنعتگر نمی‌تواند محصولاتش را به فروش برساند و امیدواریم بتوانیم فضایی ایجاد کنیم تا ظرفیت اقتصادی در این زمینه هم فعال شود.

این مسوول خاطرنشان کرد: سعی کرده‌ایم با ایجاد نمایشگاه‌های مختلف فضایی را فراهم کنیم که صنعتگر بتواند محصول خود را به نمایش بگذارد یا بازار داخلی و خارجی را برای این افراد هموار کنیم.

وی در ادامه از تألیف کتب آموزش انگلیسی Eight در ۱۶ جلد توسط جهاد دانشگاهی قزوین خبر داد و افزود: این کتاب‌ها در چاپ نهایی است که از چند سال پیش برای کشورهای مسلمان تدوین شده و به عنوان یک پروژه ملی تحت پشتیبانی قزوین در حال طی مراحل نهایی می باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha