سیل بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان به بخش مرزن آباد چالوس خسارت زد

نوشهر - ایرنا - سرپرست اداره کل مدیریت بحران مازندران از برآورد اولیه بیش از یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت سیل به بخش مرزن آباد چالوس خبر داد.

حسین علی محمدی شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: با اعزام کارشناسان و ارزیابان به روستاها و مناطق سیل زده در بخش مرزن آباد شهرستان چالوس برآورد اولیه بیش از یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مشخص شد.

وی با اشاره به تخریب ۱۰۰ درصدی روستاهای واسپول و پولادکوه افزود: در سیل روز پنجشنبه راه دسترسی ۲۴ روستا به طول هفت کیلومتر، هفت پل، حدود یکصد واحد مسکونی، زیر ساخت های برق و مخابرات و مزارع و باغات خسارت های زیادی وارد شده است.

چهار شبانه روز تلاش بی وقفه برای باز کردن راه دسترسی پنج روستا

سرپرست اداره کل مدیریت بحران مازندران به تلاش بی وقفه تمامی نیروها برای بازگشایی راه دسترسی به پنج روستای انگوران،دزماکوتی، کلگیرزمینک، علی آباد و چهار باغ اشاره کرد و اظهار داشت: درحال حاضر فقط در نزدیکی روستای واسپول ۶ دستگاه بیل مکانیکی سنگین ۳۰۰ و ۳ بولدوزر در داخل رودخانه و زیر کوه مشغول فعالیت هستند.

وی ادامه داد: حجم بالای مصالح و گل ولای آورده شده توسط سیل روز پنجشنبه و سیلاب شب گذشته موجب ایجاد توده لغزشی در مسیر رودخانه شد که به تبع آن کار بازگشایی راه دسترسی پنج روستای دشوارتر شد.

سیل بیش از یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بخش مرزن آباد چالوس خسارت زد

وی تصریح کرد: بازسازی مسیرهای دسترسی در مناطق سیل زده شهرستان چالوس با تمام توان به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است و هم اکنون با توجه به شرایط لغزشی بودن بستر رودخانه در حال انحراف مسیر آب رودخانه و تغییر بستر رودخانه از پای کوه هستیم تا راه دسترسی را باز کنیم.

محمدی از همزمانی تراشه برداری از داخل کوه و نصب تیرگذاری خبر داد و ابراز امیدواری کرد: در صورت مواجه نشدن با محدودیت های فنی راه دسترسی به پنج روستایی انگوران تا ۲۴ ساعت آینده باز شود.

انتقال پیرزن بیمار توسط تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان

سرپرست اداره کل مدیریت بحران مازندران افزود: تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان هلال احمر در یک عملیات کم نظیر توانستند عصر امروز پیرزن بیمار ساکن روستای سیل زده انگوران را که مشکل تنفسی داشت، توسط بسکت و با پای پیاده به آمبولانس مستقر در جاده انتقال و از آنجا به بیمارستان منتقل کنند.

وی با اشاره به ۲ سورتی پرواز امروز بالگرد هلال احمر به روستای انگوران گفت: با توجه به مه شدید حاکم بر منطقه بالگرد نتوانست برای انتقال پیرزن بیمار در روستای انگوران به زمین بنشیند و در نهایت به دلیل وضعیت جسمی این بیمار مجبور به انتقال زمینی آن توسط تیم تخصصی امداد و نجات کوهستان شدیم.

ایستگاه هواشناسی واسپول قبل از تخریب ۲۰۰ متر مکعب در ثانیه آب را ثبت کرده بود که این میزان حجم آب، در ۷۳ سال گذشته بی سابقه بوده است.

استاندار مازندران در جلسه مدیریت بحران چالوس که شنبه برگزار شد تأکید کرد مدیران تا زمان بازگشتن وضعیت به شرایط عادی نباید منطقه را ترک کنند.

نیروهای امدادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز در چهار شبانه روز گذشته به طور مستمر در حال انجام فعالیت‌های امدادی و همچنین بهسازی زیرساخت‌های آسیب دیده هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha