«ایوب عبداللهی» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، توفیق خدمت به زائران اربعین را باعث افتخار مجموعه شهرداری دانست و افزود: مهمترین هدف ما در اربعین خدماترسانی شایسته به زائران اباعبدالله الحسین (ع) است که این امر به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: تکمیل و اتمام پروژه های عمرانی و زیرساختهای اربعین با اهتمام ویژه در دستور کار است و فضاسازی شهر و آماده سازی معابر و خیابان ها و سامان دهی بوستان های شهری نیز در حال انجام می باشد.
سرپرست شهرداری قصرشیرین در ادامه گفت: آماده سازی بیش از ۵۰ هکتار پارکینگ برای خودروهای سواری، پنج هکتار توقفگاه ویژه اتوبوس های جابجایی زائران، ساخت ۸۰ چشمه سرویس بهداشتی ثابت در ورودی و خروجی شهر، آمادگی نصب ۱۵۰ چشمه سرویس بهداشتی سیار از مهم ترین اقدام های در دست اقدام جهت تکمیل و آماده سازی زیرساخت های شهری است.
عبداللهی همچنین از ایجاد و مناسب سازی پیاده رو زائر، مشارکت در ساخت موکب ثابت و دائم در خروجی شهر، ایمن سازی و تعمیرکردن جایگاه سی ان جی و همکاری با سایر کمیته ها در ارائه هرچه مناسب تر خدمات رسانی به زائرین اباعبدالله الحسین (ع) خبر داد.
به گزارش ایرنا؛ قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.
خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمیترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.
مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل میشود.
مرز خسروی نزدیکترین نقطه ایران به کربلاست؛ این مرز تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، کاظمین ۲۰۳، کربلا ۳۰۰، سامرا ۳۲۶ و نجف ۳۸۰ کیلومتر فاصله دارد. خسروی در ۲۰ کیلومتری شهر قصرشیرین در غرب کرمانشاه قرار دارد.
زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند.
زائرانی که از خسروی عازم عراق می شوند پیش از زیارت امام حسین(ع)، به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.
نظر شما