به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری ناس عراق، «محمد صالح العراقی» عصر امروز در توییتی خواهان تخلیه پارلمان و تبدیل تحصن هواداران صدر در مقابل و امکان نزدیک آن در طول حداکثر ۷۲ ساعت از زمان انتشار این توییت شد.
وی در عین حال خطاب به طرفداران صدری شرکت کننده در این تحصن نوشت: تحصن تا زمان تحقق خواسته های شما که بعداً به شما ارائه خواهیم کرد، ادامه می یابد.
در این توییت آمده است: پس از آزادسازی مجلس و تبدیل آن به مجلسی برای مردم موارد زیر تصمیمگیری شده است:
اول: تخلیه ساختمان مجلس و تغییر تحصن در مقابل و اطراف و محل های نزدیک آن حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت از تاریخ انتشار.
دوم: اگر جاهای دیگری برای ادامه تحصن در مقابل آن وجود داشته باشد، دستورات متوالی به شما می رسد.
سوم : ادامه تحصن برای تحقق خواسته های شما که بعداً به شما ارائه خواهیم داد، بسیار مهم است. بنابراین، تحصن باید در قالب وعده های غذایی و با افزایش تعداد در زمان های خاص سازماندهی شود.
وی در بند چهارم توییت خود نیز خواسته است تا "اقامه نماز جمعه بصورت یک نماز واحد از سوی هواداران صدر در میدان های بغداد، بابل، کوت، کربلای معلی و نجف اشرف در پایان این هفته برگزار شود".
در بند پنجم این توییت نیز آمده است که جریان صدر "در حال تشکیل کمیته ای از سوی معترضان برای مدیریت و سازماندهی اعتراضات و رسیدگی به امور ضروری است".
طرفداران جریان صدر شنبه این هفته برای دومین بار ظرف چهار روز به منطقه سبز در مرکز بغداد وارد شدند و در نهایت جریان صدر، در ساختمان پارلمان تحصن نامحدود اعلام کرد.
شعله اعتراض جدید جریان صدر پس از بیانیه چارچوب هماهنگی شیعی در سوم مرداد ماه روشن شد، بیانیه ای که در آن "محمد شیاع السودانی با اجماع اعضای این چارچوب به عنوان نامزد نخست وزیری عراق معرفی شد.
تحصن صدریها باعث شد تا سایر جریان های سیاسی و مسئولان این کشور طی روزهای اخیر موضعگیری کرده و با توجه به حساسیت شرایط عراق خواهان خویشتنداری و حل و فصل اختلافات از طریق گفت وگو شده، بر لزوم حفاظت از نهادهای قانونی این کشور تاکید کرده و از مقتدا صدر خواستند تا با چارچوب هماهنگی وارد گفت و گو شود.
اما در مقابل جریان صدر با انجام گفت وگو مخالفت کرده و مقتدا صدر رهبر این جریان شامگاه یکشنبه در بیانیه ای از آنچه آن را "انقلاب اصلاحات و آزادسازی منطقه سبز بغداد در اولین مرحله" خواند، سخن گفت و این امر را به گفته خود "فرصتی بزرگ برای تغییر ریشه ای در نظام سیاسی، قانون اساسی و انتخابات" دانست.
چارچوب هماهنگی شیعی هم در بیانیه ای اظهارنظر برخی طرف ها را «دعوت به کودتا علیه ملت و مشروعیت قانون اساسی» دانست که "در سالهای گذشته با حمایت مردم، مراجع و پشتیبانی بین المللی حاصل شده و ملت با اکثریت مطلق به آن رای داده است. "
این درحالی است که طی دیروز و امروز سه شنبه درخواست ها برای گفت وگوی ملی برای حل و فصل اختلافات سیاسی از سوی جریان ها و مقامات مختلف عراقی تشدید شده است.
نظر شما