هاشم علایی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: در قالب این طرح، کالاهای تولیدی کشور عرضه شده در بازار و مراکز فروش و واحدهای خدماتی از نظر کیفیت و مطابقت با استاندارد تدوین شده به صورت جدی کنترل و رصد میشود.
وی با بیان اینکه طرح طاها(طرح اجرای هماهنگ استاندارد) به عنوان یکی از طرحهای راهبردی سازمان ملی استاندارد است، افزود: این طرح به منظور استانداردسازی و ارتقای سلامت و ایمنی جامعه از طریق کنترل کیفیت اقلام موجود در بازار و در راستای اطمینان بخشی به جامعه از نظر کیفیت کالاهای تولیدی کشور در حال اجراست.
مدیرکل استاندارد استان اردبیل اضافه کرد: اعتبار اجرای این طرح از محل اعتبارات ملی تامین شده و در قالب آن، کالاهای نمونه به خصوص در بخش فرآوردههای صنایع غذایی، شیمیایی و پتروشیمی، بسته بندی، برق و الکترونیک، مکانیک و فلزشناسی، ساختمانی و معدنی و که مشمول استاندارد اجباری هستند، از سطح بازار خریداری و در آزمایشگاههای همکار یا اداره کل، آزمون میشود.
وی بیان کرد: در این بازرسیها که با هدف کنترل کیفیت کالاهای دارای نشان استاندارد در سطح بازار انجام میشود، کارشناسان اداره کل استاندارد و بازرسان شرکتهای بازرسی همکار، به واحدهای صنفی مراجعه کرده و در صورت مشاهده کالاهای مشمول استاندارد اجباری فاقد علامت استاندارد، اقدام به توقیف و ردیابی کالای مذکور کرده و در صورت لزوم برخورد قانونی میکنند.
علایی همچنین گفت: بر فرایند عرضه و فروش تمامی فرآوردههای مشمول استاندارد اجباری تولیدات داخلی، در اجرای این طرح نظارت می شود.
به گزارش ایرنا، تعداد ۳۱۲ واحد تولیدی با ۶۹۷ فرآورده و محصول در زمینه تولید مصالح ساختمانی، صنایع غذایی و کشاورزی، صنایع شیمیایی، مکانیک فلزشناسی، بسته بندی و سلولزی، انگ فلزات گرانبها ، برق، نساجی و مهندسی پزشکی در استان اردبیل زیر پوشش اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی قرار دارد.
نظر شما