به گزارش خبرنگار ایرنا، رامین صادقی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه، گفت: از این تعداد برای ۳۱ واحد صنفی پرونده تخلف به ارزش چهار میلیارد و ۱۲۸ میلیون و ۳۹۷ هزار و ۶۵۱ ریال تشکیل و برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.
وی افزود: بر اساس ماده ۴ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، با هدف اشتغال آفرینی و ریشهکن کردن قاچاق در کلیه سطوح، جلسات کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه بصورت مستمر تشکیل می شود و مصوبات آن نیز لازم الاجرا است.
صادقی اظهار کرد: به هنگام مراجعه بازرسین به واحدهای تولیدی اعم از عمدهفروشی و خردهفروشی چنانچه هر واحدی با توجه به رسته فعالیتی خود در سامانه جامع تجارت ثبتنام نکرده باشد، مجوز فعالیت آن واحد تعلیق خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: اجرای طرح شناسه کالا (که نشاندهنده مشخصات، مختصات و محل تولید کالا است) و طرح کد رهگیری کالا (که مشخصکننده کالای قاچاق از غیرقاچاق است) در مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی بسیار موثر است.
صادقی اضافه کرد: مبارزه، برخورد و جمع آوری کالای قاچاق و تقلبی از سطح بازار و عرصه باید به صورت کارشناسی انجام گیرد تا به صورت محسوس شاهد اثرات مثبت اجرای این طرح در جامعه باشیم.
وی با اشاره به حضور موثر و فعال مجموعه سازمان صمت و اتاق اصناف در بازار ادامه داد: تاکنون با استفاده از ظرفیت تمامی نیرویهای این سازمان در کنار اتاق اصناف ضمن همکاری خوب ادارهکل تعزیرات حکومتی، اقدامات مثبتی در زمینه شناسایی تخلفها و ایجاد و ارتقای امنیت اقتصادی انجام شده است.
او گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف اقتصادی صنوف میتوانند از طریق سامانه ارتباطی ۱۲۴ اداره مشارکتهای مردمی سازمان صمت در مرکز استان و شهرستانهای تابعه موضوع را گزارش کنند تا از سوی بازرسان مورد بررسی قرار گیرد.
در حال حاضر ۵۰ هزار واحد صنفی در قالب ۱۱۶ اتحادیه صنفی و ۶ اتاق اصناف در نقاط مختلف استان اردبیل فعالیت دارند.
نظر شما