به گزارش خبرنگار ایرنا ، علی خیرالدین روز چهارشنبه در آیین افتتاح مرکز رشد کشاورزی ، منابع طبیعی و صنایع غذایی مازندران افزود: اینکه واحدهای فناور به سمت تولید محصولات و کالاهایی بروند که متناسب با بازار نباشد وضعیت بدی را برای آینده این واحدها رقم می زند بطوریکه در صورت بی توجهی به نیاز بازار تا پنج سال آینده با شرکت های دانش بنیان و فناور بیکار مواجه خواهیم شد .
وی ادامه داد : اکنون با معضل فارغ التحصیلان بیکار دست و پنجه نرم می کنیم، برای گرفتار نشدن شرکت های دانش بنیان و فناور دراین فضا می بایست نگاه به سمت بازار داشته باشند.
معاون وزیر علوم اضافه کرد : در همین راستا وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری سامانه نظام ایده ال نیازها را راه اندازی کرده است که نیازهای بازار در این سامانه وارد می شود و شرکت های دانش بنیان با اطلاع از نیازها دست به تولید می زنند .
وی گفت : راه اندازی این سامانه باعث شد تا ارتباط خوبی میان بخش صنعت با حوزه پارک های فناوری ایجاد شود.
خیرالدین با برشمردن برخی از مشکلات در مسیر تبدیل فناوری به نوآوری توضیح داد: درگیری های اداری برای صدور مجوز تولید انبوه و تجاری سازی معضلی است که این شرکت با آن مواجه هستند.
وی از شورای عالی اشتغال در استانداری ها به عنوان ارگانی نام برد که با انجام هماهنگی های لازم با نهادها در خریداری محصولات شرکت ها می تواند کمک کند .
معاون وزیر علوم تامین زیرساخت برای فعالیت شرکت های دانش بنیان پرهزینه برشمرد و گفت : در حال حاضر برای تامین سپاه یک هزار متری به ۱۵میلیارد تومان بودجه نیاز است در حالی که فضاها و اماکن دولتی بلااستفاده زیادی وجود دارد که می تواند در اختیار این مجموعه ها قرار گیرد.
وی اظهار داشت: طبق توافق صورت گرفته با جهاد کشاورزی و شهرک های صنعتی قرار است بخشی از فضاهای بلااستفاده آنها در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار گیرد .
رییس پارک علم و فناوری مازندران نیز گفت: تا سال ۱۴۰۴تعداد مراکز رشد استان از هشت به ۲۲مرکز افزایش می یابد و در تمامی شهرستان های مازندران این مراکز راه اندازی می شود .
قربانعلی نعمت زاده افزود: در حال حاضر یک خانه خلاق در مازندران وجود دارد که با برنامه ریزی صورت گرفته و توجه به روستاها تعداد این مراکز ظرف مدت چهار سال به ۱۸خانه افزایش خواهد یافت .
وی ادامه داد: تا سال ۱۴۰۴نیز دو کارخانه نوآوری در مازندران راه اندازی خواهد شد و در حال حاضر به دنبال فضای فیزیکی مورد نیاز هستیم.
نظر شما