به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا اصالتی روز پنجشنبه در جلسه کاروه سلامت و امنیت غذایی گنبدکاووس گفت: باوجود اینکه چند هفتهای از شروع واکسیناسیون دُز یادآور کرونا آغاز شده اما استقبال گروههای هدف از این طرح بسیار کم است و در فاصله کوتاهی وضعیت شهرستان را از رنگ آبی به مرحله قرمز نزدیک کرد.
وی افزود: علاوه بر کارکنان دستگاههای دولتی، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی در روستاها و شهرها که موظف به تزریق دُز یادآور کرونا هستند، همه افراد بالای ۱۲ سال گنبدکاووس در مناطق شهری و روستایی باید نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند تا خود، خانواده و سایر همنوعانشان در برابر بیماری مصون مانده و مجبور به اعمال محدودیتها نشویم.
اصالتی اضافه کرد: مطابق آمارهای ارائه شده توسط شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس هم اکنون دریافت دُز یادآور واکسن کرونا در مجموع جمعیت بالای ۱۸ سال این شهرستان سه درصد و در مناطق روستایی کمی بیش از نیم درصد است.
وی تصریح کرد: باید از ظرفیت طرح شهید سلیمانی برای واکسیناسیون کرونا در گنبدکاووس بویژه مناطق روستایی آن با همکاری خانههای بهداشت و دهیاران بیشتر استفاده شود.
معاون سیاسی فرماندار ویژه گنبدکاووس همچنین با قدردانی دستگاههای متولی برای شناسایی محل انتشار بوی نامطبوع چند روز پیش در برخی نقاط شهری و اخطار به واحد تولیدی متخلف، گفت: در بحث مسائل اجتماعی که سبب نارضایتی مردم و یا سلامت عمومی آنها را به خطر بیندازد، فرمانداری و دستگاههای متولی نباید هیچ مماشاتی با افراد خاطی داشته باشند.
اصالتی با تاکید برضرورت چاره اندیشی اساسی برای جلوگیری از تکرار حوادث مشابه و نیز برخورد جدی با دهیاران یا خودروهای حمل فاضلاب که اقدام به تخلیه زباله در حاشیه جادهها بویژه جاده موسوم به نفت میکنند، برضرورت انجام کار کارشناسی برای استفاده دوباره از سایت ۱۰۰ هکتاری تخلیه زباله متعلق به شهرداری گنبدکاووس تاکید کرد.
رییس مرکز بهداشت گنبدکاووس نیز در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت شیوع کرونا و واکسیناسیون آن در این شهرستان ارائه کرد و گفت: از ابتدای شیوع این ویروس در اواخر سال ۹۸ تاکنون ۱۵ هزار و ۲۰۶ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی گنبد بستری شدند که ۳۶ درصد آنها از اهالی شهرهای همجوار بودند.
عبدالرحیم پالیده افزود: هم اکنون ۸۳ بیمار کرونایی در مراکز درمانی گنبدکاووس بستری هستند که ۱۸ نفر آنها در بخش مراقبتهای ویژه (آی سی یو) تحت درمان قرار دارند ضمن اینکه ۴۶ درصد بیماران بستری دارای بیماری زمینهای و بقیه نیز دُز یادآور واکسن خود را تزریق نکردند.
وی اضافه کرد: از ۱۵ تیر امسال تاکنون در مجموع ۳۶۹ بیمار کرونایی در بیمارستانهای گنبدکاووس بستری شدند که ۵۰ درصد آنها از مناطق شهری و ۵۰ درصد هم از مناطق روستایی این شهرستان هستند.
دکتر پالیده درخصوص آمار واکسیناسیون کرونا در گنبدکاووس نیز گفت: از ابتدای طرح تزریق واکسن تاکنون ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال این شهرستان دُز اول، ۸۹ درصد دُز دوم، ۴۵ درصد دُز سوم و سه درصد دُز یادآور را دریافت کردند.
رییس مرکز بهداشت گنبدکاووس برلزوم تبلیغات و اطلاع رسانی و تشویق و ترغیب افراد واجد شرایط جهت تزریق واکسن کرونا ازسوی علما و روحانیون، افراد متنفذ، رسانهها، ورزشکاران و هنرمندان در این شهرستان تاکید کرد و افزود: مراکز بهداشتی و درمانی، مراکز جامع خدمات سلامت و خانههای بهداشت آماده تزریق واکسن هستند.
فرهاد بدیعی مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس هم در این جلسه با اشاره به روند رو به رشد شیوع بیماری کرونا در این شهرستان خواستار دریافت دُز یاداور واکسن کرونا و توجه بیشتر مردم به رعایت شیوه نامههای بهداشتی بویژه زدن ماسک در مکانهای سربسته و عمومی و رعایت فاصله اجتماعی شد.
گنبدکاووس با ۴۱۱ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.
نظر شما