۱۰ درصد مدارس هرمزگان نیازمند بازسازی و مقام‌سازی است

بندرعباس - ایرنا - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان گفت: در حال حاضر ۱۰ درصد مدرسه استان نیازمند تخریب و بازسازی و یا مقاوم‌سازی بوده و بقیه از استحکام و استاندارد برخوردار است.

سید فخرالدین هاشمی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: در واقع شرایط ما در حوزه مدارس غیراستاندارد نسبت به میانگین کشوری که ۱۹ و نیم است، خوب بوده ولی تا آخرین کلاس درس غیراستاندارد در استان برچیده نشده؛ دست از تلاش برنخواهیم داشت.
وی بیان داشت: هم اکنون ۲۷۸ پروژه مدرسه سازی در قالب یکهزار و ۵۴ کلاس درس با زیربنای۱۳۷ هزار و ۲۵۸ مترمربع زیربنا در استان هرمزگان در دست اجرا داریم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خاطرنشان کرد: از این تعداد ۱۸۲ پروژه مشارکتی و ۹۶ پروژه غیرمشارکتی است که تکمیل آن‌ها نیاز به پنج هزار میلیارد ریال اعتبار دارد.
وی بیان داشت: پروژه های در دست اجرای نوسازی مدارس هرمزگان شامل احداث، تکمیل، توسعه، تخریب و بازسازی و تعمیر مدارس، سرویس بهداشتی، سالن ورزشی و خوابگاه است.
هاشمی همچنین با اشاره به اینکه مدرسه‌های کانکسی شامل کانکس مستقل و وابسته به مدارس است، اظهار داشت: در حال حاضر ۴۱ مدرسه کانکسی مستقل در شهرهای استان وجود دارد که بیشتر این مدارس دارای جمعیت دانش‌آموزی کمتر از ۱۰ نفر هستند.
وی ابزارداشت: در صورت تخصیص اعتبارات دولتی و استمرار مشارکت خیران مدرسه ساز تا مهرماه ۱۴۰۲ کانکس های آموزشی در هرمزگان برچیده می شود.
وی همچنین با بیان اینکه در تلاش هستیم با اجرای طرح ملی «شهید پناهی» و با مشارکت بنیاد برکت، مدارس کانکسی را جمع آوری کنیم، خاطرنشان کرد: این طرح به منظور ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی بالای ۱۰ دانش ‌آموز در کشور به همت خیران، بسیجیان و جهادگران از ۲۸ تیرماه آغاز شده و در قالب آن ساماندهی یکهزار و ۱۲۶ مدرسه در دستورکار سازمان توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس قرار گرفته است.
مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان در پایان اظهار امیدواری کرد: با اجرای طرح شهید پناهی بتوانیم بحث مدارس کانکسی مستقلی که جمعیت دانش آموزی پایدار دارند، را با ساخت مدارس ایمن به سرانجام برسانیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha