سیدمحسن حسینی روز شنبه در گزارشی به خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: چاه شماره ۶ طرح آبرسانی به کلاله به همراه ۳۵۰ متر خط انتقال آب و ۳۵۰ متر خط انتقال برق و دبی ۲۰ لیتر بر ثانیه یکی از چاههایی است که در طرح آبرسانی به کلاله وارد مدار شده است .
وی گفت: برای استملاک زمین، احداث اتاقک، خرید و نصب منصوبات درون چاهی و سرچاهی و خرید لوله و اجرای خط انتقال، بالغ بر ۶۲ میلیارد ریا هزینه شده است.
وی از همکاری فرماندار، مدیران مرتبط و مشاور و پیمانکاران دخیل در این امر قدردانی کرد و گفت: این طرح آبرسانی در ادامه اجرای پروژههای مختلف به منظور رفع بخشی از مشکل کمبود آب آشامیدنی در استان است.
بیشتر مجتبی مصطفیلو مدیر امور آب و فاضلاب کلاله از ۴۰ لیتر بر ثانیه کمبود آب شُرب در مناطق شهری و روستایی این شهرستان به دلیل کاهش آبدهی چشمهها و افت دبی چاههای تامین کننده آب شُرب خبر داد و به ایرنا گفته بود: هم اینک ۳۸۰ لیتر برثانیه آب شُرب در کلاله مصرف میشود.
به گفته وی آب آشامیدنی ۱۷ هزار مشترک خانگی، تجاری و صنعتی در شهر کلاله با ذخیرهسازی هفت هزار و ۵۰۰ متر مکعب مخزن تامین میشود که به سبب قطعی برق و خاموشی موتور پمپهای چاه، تیرماه سال جاریی برای تامین آب شهروندان مشکلاتی ایجاد شد بود.
مصطفیلو یادآور شد: طرح ملی آبرسانی به شهر کلاله و چند روستای حومه آن با حفر ۶ حلقه چاه و ایجاد ۹ هزار مترمکعب مخزن از سال ۹۱ آغاز شده و تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و طبق اعلام شرکت آب منطقهای گلستان امسال ۱۳۵ میلیارد ریال بودجه برای تکمیل این طرح در نظر گرفته شده است.
نظر شما