۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵
کد خبرنگار: 2469
کد خبر: 84845816
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دستگاه فیزیوتراپی قابل حمل بومی‌سازی شد

۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵
کد خبر: 84845816
دستگاه فیزیوتراپی قابل حمل بومی‌سازی شد

تهران-ایرنا- یک شرکت فناور با دریافت تسهیلات نمونه‌سازی از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن و تامین بخشی از هزینه‌های تولید موفق به بومی‌سازی دستگاه فیزیوتراپی قابل حمل در کشور شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن، مهدی صفائی نسب بنیان‌گذار شرکت مهام الکترو تجهیز مانا درخصوص نحوه عملکرد دستگاه فیزیوتراپی قابل حمل گفت: این دستگاه بر مبنای تئوری دریچه کانال‌های عصبی (Gate Nerve Theory ) کار می‌کند و با ارسال سیگنال‌های الکتریکی و تحریک اعصاب از انتقال پیام‌های درد توسط کانال‌های عصبی جلوگیری کرده و با تحریک عضلات عملیات توانبخشی را انجام می‌دهد.

وی، دارا بودن ۲ کانال مجزا با قابلیت تنظیم قدرت، ۱۴ برنامه در سه مد کاری مشت و مال، ماساژ و طب سوزنی (مور مور)، باتری قابل شارژ را از جمله ویژگی‌های این محصول نام برد.

بنیانگذار شرکت مهام الکترو تجهیز مانا به دریافت تسهیلات از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن اشاره کرد و یادآور شد: ما از تسهیلات نمونه‌سازی صندوق سلامت ثامن استفاده کردیم،  پرداخت سریع این تسهیلات از جمله نقاط قوت و عدم وجود درگاه پرداخت در ساختار هم جزو نقاط ضعف بود.

دستگاه فیزیوتراپی قابل حمل بومی‌سازی شد

صفائی نسب گفت: این دستگاه برای تسکین دردهای عضلانی، برطرف کردن اسپاسم و گرفتگی عضلات و توانبخشی عضلات آسیب‌دیده در سوانح کاربرد دارد.

وی ادامه داد: این دستگاه اولین نمونه‌ تولید داخل است که دارای پروانه ساخت است و تمامی استانداردهای بین‌المللی مربوط را اخذ کرده و علاوه بر داشتن تمام امکانات نمونه‌های خارجی،  از نظر داشتن باتری قابل شارژ نیز ارتقا پیدا کرده است.

این فناور یادآور شد: صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن با اعطای تسهیلات قرض الحسنه نمونه سازی به این شرکت تلاش کرد که زمینه تولید انبوه دستگاه فیزیوتراپی قابل حمل در کشور را فراهم کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha