تعمیر و مرمت ۱۳ دهنه پل و ابنیه فنی در استان اردبیل

اردبیل - ایرنا - رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: در چهار ماه گذشته ۱۳ دهنه پل و ابنیه فنی در این استان تعمیر و مرمت شد.

به گزارش ایرنا، مهدی زندیان روز چهارشنبه در بازدید از تعمیرات ابنیه فنی شهرستان پارس‌آباد اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در راستای شناسایی،تعمیر پل و سایر ابنیه فنی آسیب‌دیده در محورهای مواصلاتی استان هفت دستگاه ابنیه فنی با اعتبار ۳۲ میلیارد ریال تعمیر و مرمت شده است.

وی اظهار کرد:پل آق چای، پرگو، آلوچه، کرد قشلاقی و پل‌های عزیزکندی از جمله پروژه‌هایی است که در چهار ماهه گذشته مرمت و نگهداری شده‌اند.

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل با اشاره به اینکه ۶ دستگاه ابنیه فنی در جاده‌های اردبیل- مشگین‌شهر، اردبیل- گرمی و مشگین‌شهر - اصلاندوز نیز در مرحله تعمیر و مرمت است، افزود: برای اجرای این طرح‌ها ۴۶ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.

زندیان از اصلاح نقاط پرحادثه در استان خبر داد و گفت: در سال جاری با تخصیص یک هزار میلیارد ریال اعتبار، عملیات اجرایی تعریض پل عنبرلوی شهرستان پارس‌آباد، ورودی و تقاطع غیرهمسطح نمین ، تکمیل جاده هشجین - سرچم و پیچ شرفه ، ایمن‌سازی جاده گرمی - موران (ایلیخچی) و همچنین اجرای رمپ و ایمن‌سازی اسدکندی در دست اجرا است.

وی با توجه به قرارگیری استان اردبیل در منطقه کوهستانی، وجود ۲۶ دستگاه پل خاص را در این استان یادآور شد و اظهار کرد: ۸۷ دستگاه پل بزرگ با دهانه ۱۰ تا ۲۰ متر و ۵۴۹۲ هزار و ۴۹۲ پل کوچک با دهانه‌های زیر ۱۰ متر در جاده‌های مختلف استان احداث شده است.

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل شناسایی ، اصلاح و تعمیرپل ها وهمچنین دیگر ابنیه فنی آسیب دیده در جاده‌ها را وظیفه مهم اداره نگهداری ابنیه فنی ذکر کرد و گفت: علاوه بر این تهیه و ثبت آمار اطلاعات و شناسنامه ابنیه فنی راه‌ها بر عهده این اداره است.

از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر راه ارتباطی استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۲۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است ،  از چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی استان اردبیل ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر آسفالت و مابقی شنی و خاکی است.

اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیب‌های بسیار تندی به زمین‌های کم‌ارتفاع اطراف خود شامل کرانه‌های دریای خزر، جلگه پست مغان و نیز دشت‌های کم‌ارتفاع استان‌های آذربایجان‌شرقی و زنجان منتهی می‌شود و به همین لحاظ جاده‌های این استان اغلب دارای پیچ‌ها و شیب‌های بسیار تند هستند.

هشت گردنه سخت‌گذر و برف‌گیر به نام‌های حیران، صایین، کجل، نقدوز، الماس، لنگان، قره‌آغاج و اسالم در راه‌های ارتباطی این استان قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha