مسعود کردستانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای سالجاری تا پایان تیرماه امسال ۲ هزارو ۳۶۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال پرداخت کرده اند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۳۶۰ درصد رشد نشان می دهد.
وی یادآوری کرد: میزان ضمانت نامه های بانکی صادره در استان زنجان نیز در مدت بیان شده در مقایسه با مدت مشابه بیش از ۳۳۰ درصد رشد یافت.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان گفت: در سالی که به نام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده این بانک به منظور ایجاد اشتغال و حمایت از تولید در رسته های اولویت دار و پیاده سازی طرح های توسعه ای اشتغال آفرین از محل بند (الف) تبصره ۱۸ ماده واحده قانون بودجه سال گذشته ۴۰۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به گروه های متقاضی پرداخت کرده است.
کردستانی اظهارداشت: نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران بر پایه سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی استوار شده است.
وی اظهارداشت: بخش تعاون شامل اتحادیه ها، شرکت ها و موسسات تعاونی است که بر اساس ضوابط و مقررات جاری کشور به فعالیت خود ادامه می دهد.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان با بیان اینکه تعاونگران و مشتریان صاحبان اصلی این بانک به شمار می روند، گفت: در تلاش هستیم تا با توسعه کسب و کار تعاونگران زمینه ایجاد اشتغال و افزایش تولید و خلق ارزش را در استان فراهم کنیم.
به گفته کردستانی، ارتقای ظرفیت و توانمندی های بخش تعاون با هدف افزایش سهم این بخش در اقتصاد ملی و فراهم کردن بستر مناسب برای توسعه مشارکت مردم در قالب تعاونی ها در فعالیت های اقتصادی از ماموریت های بانک توسعه تعاون است .
وی اضافه کرد: استان زنجان دارای موقعیت ممتاز اقتصادی، ترانزیتی و بین المللی است و در گذرگاه متصل کننده مرکز کشور با شمال غرب و غرب کشور قرار دارد که شبکه ارتباطی راه آهن مزیت حمل و نقل در استان را دو چندان کرده است .
مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان گفت: ظرفیت های کم نظیر استان در حوزه های کشاورزی، معدنی، گردشگری و صنعتی فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری و تعاونگران فراهم کرده است.
کردستانی، تولیدات استان در زمینه تجهیزات برق و ترانس های توزیع، صنایع الکترونیکی و فناوری، صنایع نساجی و پوشاک، صنایع سلولزی و شیمیایی و دارویی، صنایع فلزی و کانی های غیرفلزی و در بخش معدن وجود ذخایر معدنی متنوعی از جمله بزرگترین معدن سرب و روی خاورمیانه، آلونیت، طلا، خاک های صنعتی، فلدسپات، منیزیت، سیلیس، مواد اولیه سیمان، پتاس، فسفات، آهن، مس و صنایع دستی را ممتاز برشمرد.
وی افزود: مزیت های استان در زمینه های کشاورزی، زیربخش های زراعت، باغداری، دام و طیور و شیلات توجیه اقتصادی لازم برای سرمایه گذاری در استان را فراهم کرده است.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان زنجان گفت: از انسانهای توانمند و سخت کوش که دل در گرو این آب و خاک دارند خواستاریم با تجمیع سرمایه های خرد و استفاده از تسهیلات بانکی ضمن تشکیل تعاونی، از ظرفیت های ویژه استان برای سرمایه گذاری بهره برده و ضمن توسعه زنجان در جهت خلق ثروت همت کنند.
نظر شما