رضا طوسی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح اطعام و احسان حسینی همزمان با نخستین روز از ماه محرم در استان آغاز بکار کرده و تا اربعین حسینی ادامه دارد و در این مدت آشپزخانه های راه اندازی شده کار تهیه و پخت غذای نیازمندان را انجام می دهند.
وی با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح از ظرفیت های مردمی بهره گرفته می شود، گفت: گروههای جهادی، مراکز نیکوکاری، ائمه جمعه و جماعت، هیاتها و تمام خیران میتوانند در اجرای طرح اطعام و احسان حسینی با این نهاد همکاری کنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان یادآور شد: براساس برنامه ریزیهای انجام شده آشپزخانه های طبخ و تهیه غذای نیازمندان در ایام محرم فعال است اما بیشترین فعالیت آنها مربوط به دهه اول محرم و همچنین ایام اربعین حسینی است و ۱۰۰ هزار پرس غذای گرم در این ایام بین نیازمندان توزیع میشود.
وی افزود: بر این اساس در دهه نخست ماه محرم ۴۰ هزار بسته غذایی گرم به ارزش ۱۸ میلیارد ریال از طریق آشپزخانه های این نهاد و مراکز نیکوکاری در سطح مساجد و حسینیه ها طبخ و در بین نیازمندان توزیع شد.
وی با بیان اینکه همچنین در دهه نخست ماه محرم هزار بسته غذایی در قالب جیره خشک بین نیازمندان کردستانی توزیع شد، گفت: این تعداد بسته غذایی با اولویت مناطق محروم و روستایی در بین نیازمندان توزیع شده است.
در حال حاضر۷۳ هزار و ۴۹۹ خانوار در قالب ۱۵۳ هزار نفر در سطح استان زیرپوشش این نهاد قرار دارند که ۳۲ هزار و ۸۰۰ نفر از این تعداد زنان سرپرست خانوار هستند.
نظر شما