فعالان گردشگری کردستان ۱۲۲ میلیارد تومان تسهیلات دریافت می‌کنند

سنندج- ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: ۱۲۲ میلیارد تومان تسهیلات از تبصره ۱۸ مصوب شده است که به فعالین بخش خصوصی استان اهدا می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا یعقوب گویلیان روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آثار و ابنیه تاریخی زیادی در استان وجود دارد باید از آنها برای رونق گردشگری استفاده کرد.

وی با بیان اینکه بدون مشارکت مردمی امکان حفظ و نگهداری ابنیه تاریخی وجود ندارد افزود: چهار بنای تاریخی در قالب استفاده از ظرفیت تبصره ۱۹ خریداری شده است.

گویلیان با بیان اینکه بافت قدیمی شهر را باید زنده کنیم گردشگران علاقه به بازدید از این بافت دارند اضافه کرد: ۶ میلیارد تومان به بخش خصوصی برای احیای این بناها کمک کردیم.

وی با اشاره به اینکه باوجود فشارهای زیاد برای واگذاری عمارت خسروآباد، مجوز تبدیل به موزه گرفته شده است، گفت: موزه مسجد مدرسه دارالحسان سنندج نیز راه‌اندازی شده است.

گویلیان یادآور شد: مرکزی برای فروش و عرضه تولیدات فرش و گلیم سنتی استان وجود نداشت اما با واگذاری تیمچه حاج شهباز بیجار این فرصت فراهم شد.

وی افزود: بعد از ثبت جهانی هورامان به دنبال ثبت جهانی غار کرفتوی دیواندره هستیم که استاندار و نمایندگان استان در مجلس هم پیگیر و موافق این موضوع هستند.

گویلیان یادآور شد: مرمت و بازسازی عمارت‌های مشیردیوان و خسرو آباد در سنندج و قلعه شهر مریوان و ثبت بافت تاریخی بانه امسال انجام می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان ادامه داد: مقدمات اولیه ایجاد موزه دفاع مقدس در سنندج با همکاری بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس آغاز شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت طبیعت گردی در استان کردستان بسیار بالا است اضافه کرد: ۱۰ بومگردی از سال گذشته افزایش یافته و تعداد بوگردی‌های استان به ۳۴ بومگردی رسیده است که با وجود کم بودن تعداد اما از لحاظ ویژگی‌ها مناسب و دقیق است.

گویلیان یادآور شد: تا ۲۴ هزار نفر را در شرایط خاص گردشگرپذیر همچون نوروز در استان اسکان داده‌ایم.

وی با اشاره به مشکل ادامه ساخت و ساز هتل لاله سنندج اظهار داشت: با ۲۵ میلیارد تومان تسهیلات سفتکاری تا طبقه ششم انجام شد و اکنون در بخش ساختمان ۶۵ درصد پیشرفت دارد.

گویلیان اضافه کرد: ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات در سال ۹۸ تصویب شد اما بعدا فقط ۲ میلیارد تومان پرداخت می‌شود که مشکل اصلی عدم آزاد سازی وثایق است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان ادامه داد: سرمایه‌گذاران هتل لاله درخواست ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۸ داده‌اند که در مرحله معرفی به بانک قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha