به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم گفت:در جبهه جهاد تبیین، فرزندان شهدا و ایثارگران باید رهرو راستین و صدیق پدرانشان باشند و حضورشان یک ضرورت است.
هاشم داداش پور افزود: جهاد تبیین نیازمند دانش، بینش و آمادگی ذهنی است و دانشجویان شاهد و ایثارگر ضرورت دارد با مطالعه و پژوهش این آمادگی و ظرفیت را در خود ایجاد کنند تا در این مسیر به باور و یقین رسیده باشند که این دوره بصیرت افزایی در همین راستا تعریف شده و در حال اجراست.
وی بیان کرد: امروز با توجه به فعالیتهای دشمنان در فضای مجازی که سعی بر هویتزدایی معنوی و علمی دارند، کلید واژه کلام رهبری در این عرصه و جنگ نرم، حضور جوانان و به ویژه نخبگان دانشگاهی در مقابله با این هجمه ها است و در این میان نقش دانشجویان خانواده شاهد و ایثارگر پررنگ تر جلوه می کند.
رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: شهدا با معرفت نفس، صاحب مکتب شدند و مکتب جهاد و شهادت را پیش روی ملت ها قرار دادند و امروز وظیفه مسوولان رسیدگی به خانواده و فرزندان شهیدان و ایثارگران گرانقدر است و این موضوع صرفا یک تکلیف اداری نیست؛ بلکه التزام عملی و اعتقاد قلبی است.
به گفته وی، جمهوری اسلامی باید بستر و فرصت مناسبی برای ارتقای فرزندان شهدا را فراهم سازد تا همگان بدانند که پیشکسوتان جهاد و شهادت همواره مورد تکریم هستند.
داداش پور پیرامون ۲ جشنواره شهید آوینی و شهید سلیمانی بیان کرد: برای کشف استعدادهای فرهنگی، هنری، قرآنی و دینی دانشجویان شاهد و ایثارگر جشنواره شهید آوینی و برای شناسایی نخبگان علمی و رشد و پرورش آنان در این عرصه، جشنواره طرح شهید سلیمانی طراحی شده است که در همین سال تحصیلی برگزار خواهد شد.
همچنین سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت: یکی از برترین مزایای این طرح افتخار حضور در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (ع) است و باید قدردان این لحظات باشیم.
دکتر احد ضابط افزود: نگاه امام رضا (ع) به شما عزیزان است و تمام تلاش ما بر این است تا همه امکانات برای استفاده بهینه از آستان مقدس رضوی در اختیار شما قرار گیرد.
طرح ملی ضیافت ایثار دانشجویان شاهد و ایثارگر دختر تا ۲۷ مرداد ماه ادامه دارد. طرح ضیافت ملی ایثار برای دانشجو پسر شاهد و ایثارگر نیز در ابتدای مرداد ماه امسال در مشهد برگزار شد.
نظر شما