به گزارش میدانی روز جمعه خبرنگار ایرنا، غرفه داران معترض نابسامانی مدیریتی، قطع مکرر برق، مشکلات تهویه و سیستمهای خنک کننده و رسیدگی نکردن به وضعیت بهداشتی بازار و جمع نشدن دستفروشان مقابل بازار را مهمترین دلایل نارضایتی خود اعلام کردند.
یکی از غرفه داران در این باره به ایرنا گفت: تاکنون به روشهای مختلف سعی کردهایم صدا و خواسته هایمان را به گوش مسئولان برسانیم اما به نظر میرسد ، برخی به عمد چشم و گوششان رو به روی این مساله بسته اند.
م.رنجبر اضافه کرد : خبرگزاری جمهوری اسلامی نیز سه هفته قبل گزارش مکتوب و تصویری مفصلی درباره مشکلات ما تهیه و منتشر کرد که بعید است با توجه به بازتاب وسیع این گزارشها، متولیان بازار، آن را ندیده باشند.
یکی دیگر از غرفه داران نیز اظهار داشت: تداوم بیتوجهیها ما را به این نتیجه رسانده که شاید عدهای قصد دارند این بازار به تعطیلی کشیده شود و بعد کاربری آن را عوض کرده و به پاساژ و مجتمع تجاری تبدیل کنند!
مدیرعامل تعاونی ماهی فروشان بندرعباس در گفت و گوی تلفنی با خبرنگار ایرنا ضمن تایید مشکلات غرفه داران اظهار داشت: از زمان انتشار گزارش قبلی ایرنا ، اقداماتی در راستای رفع برخی مشکلات انجام شده و برخی دیگر نیز در حوزه اختیار مدیران شهرداری بود که به آنها اعلام کردهایم.
محمد مرادزاده اضافه کرد: یکی از مهمترین مشکلات غرفه داران شکل گیری بازار دستفروشی ماهی به صورت غیرمجاز مقابل بازار رسمی است.
به گفته وی هفته آینده آخرین مهلت برای جمع آوری این دستفروشان است و مدیریت بازار نیز در راستای همکاری، حاضر شده است در صورت انتقال و استقرار آنان در بازار، تا مدتی اجاره غرفه را هم از این افراد نگیرد اما متاسفانه دستفروشان باز هم تمکین نکرده اند.
مرادزاده ادامه داد دستفروشان بدون هیچگونه نظارتی بر قیمت، شرایط بهداشتی و سایر الزامات قانونی مشغول کسب درآمد بوده و حاضر نیستند این شرایط را رها کنند که لازم است اهرمهای قانونی درخصوص ساماندهی بازار ماهیفروشان به کار گرفته شود.
مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهرداری بندرعباس نیز روز جمعه در گفت و گوی تلفنی با ایرنا حل بخشی از مشکلات مطرح شده را خارج از حیطه وظایف مجموعه تحت مدیریتش دانست.
احمد ملایی نسب گفت: مشکل تهویه و خنک کننده و همچنین تبلیغات و نصب تابلوی بزرگ تر بر عهده خود غرفه داران و مدیریت تعاونی است و ما تنها می توانیم مجوز این کار را صادر کنیم.
وی رایزنی برای پرداخت بدهی اشتراک برق را یکی از کارهای انجام شده طی سه هفته گذشته اعلام کرد.
این مسئول ادامه داد: بخشی از مشکلات عمرانی وسازه ای نیز مربوط به سرمایه گذار است که در حال پیگیری قضایی آن هستیم.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس صورتجلسه و تصمیم نهادهای متولی، دستفروشان مقابل بازار نیز از روز شنبه هفته آینده باید جمع آوری و به درون بازار اصلی منتقل شوند که بنر اخطار نیز در محل بازار دستفروشی ماهی نصب شده است.
خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز هرمزگان در راستای رفع مشکلات مردم تا ساماندهی کامل این بازار، موضوع را پیگیری میکند.