۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۵۵
کد خبرنگار: 948
کد خبر: 84852183
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نخستین رویداد ملی « تاثریا » در خراسان‌شمالی برگزار شد

بجنورد- ایرنا- نخستین رویداد ملی «تا ثریا» امروز شنبه با هدف شناسایی و حمایت از طرح‌های فناور و نوآور به همت سپاه جوادالائمه(ع) در بجنورد برگزار شد.

به گزارش ایرنا، نخستین رویداد ملی «تا ثریا» امروز شنبه با حضور استاندار خراسان شمالی، فرمانده سپاه جوادالائمه(ع) و دیگر مسوولان استانی در دانشگاه پیام نور بجنورد برگزار شد.

هدف از برگزاری رویداد ملی تا ثریا، پاسخگویی به نیازهای اولویت‌دار و فناورانه نظام اسلامی و مسائل استان‌ها در بخش‌های مختلف از جمله امنیت غذایی، کشاورزی و آب است.

در این رویداد مسائلی از شرکت‌های فناور و واحدهای صنعتی و تولیدی احصا، عارضه یابی و برای حل آنها راهکار ارایه می‌شود.

این رویداد تا پایان امسال در تمامی استان‌های کشور برگزار خواهد شد و طرح‌های برتر هر استان انتخاب و در نمایشگاهی که در مشهد برپا می شود، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

نخستین رویداد ملی « تاثریا » در خراسان‌شمالی برگزار شد

رونق دانش بنیان ها از اولویت های اقتصادی

 استاندار خراسان شمالی در این همایش گفت :برای تحقق شعار سال به ویژه در حوزه دانش بنیان باید در مسیر سند آمایش ملی و سیاست های کشور حرکت کرد و از ظرفیت تمام دستگاه های اجرایی بهره مند شد.

محمدرضا حسین نژاد افزود: اجتناب از تکراری بودن موضوعات و تمرکز بر مزیت های استان راه توسعه را هموار می کند و با شناسایی و احصای مزیت ها میزان وابستگی به کشورها کاهش می یابد.

وی داشتن برنامه جامع برای تحقق شعار سال را الزامی دانست و افزود: نیازها باید به صورت متمرکز در یک درگاه مشخص در اختیار نخبگان علمی قرار گیرد تا در راستای اهداف سند آمایش ملی استفاده کنند.

 حسین نژاد راه اندازی بنگاه های اقتصادی، کارخانجات و صنایع بزرگ را در تحقق شعار سال مهم دانست و گفت: توسعه این بنگاه‌های اقتصای از شرکت های دانش بنیان پشتیبانی می کند.

وی با تاکید بر اینکه سازندگی و تولید دانش بنیان در اولویت است،گفت : استانداری همسو با تمام دستگاه های اجرایی در جهت تحقق شعار سال و حرکت در راستای سند آمایش ملی، تولیدات را به سوی نیازها هدف‌گذاری می کند.

به گزارش ایرنا، این استان دارای ۳۳ دانشگاه دولتی و غیردولتی، موسسه و مرکز آموزش عالی است و ۲۹ هزار دانشجو در این دانشگاه ها تحصیل می کنند.  

چهار مرکز رشد، ۱۲۸ شرکت فناور، ۳۰ شرکت دانش بنیان و ۲۲ صنعت خلاق زیر پوشش پارک علم و فناوری خراسان شمالی فعالیت می کنند.

۶۰ درصد از واحدهای فناور و دانش بنیان استان در حوزه کشاورزی، فناوری اطلاعات(آی تی)، الکترونیک و هوشمندسازی فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha