علی نجفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان در یک سال و بطور متوسط تعداد ۱۵۰ تا ۲۰۰ فقره تخصیص در بخشهای صنعتی و تولیدی، کشاورزی، دامی، فعالیتهای گردشگری، شهرکهای صنعتی، عمرانی و خدماتی را شامل میشود.
وی اضافه کرد: دریافت اراضی ملی شده و دولتی با مراجعه متقاضیان و تهیه نقشه مختصاتی پرونده انجام میگیرد و پس از آن مراحل استعدادیابی و صدور مجوز خواهد بود.
نجفی افزود: این فرایند قانونی مبتنی بر ضوابط فنی و معیارهای ابلاغی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است که مسیر تغییر کاربری اراضی ملی را مُبتنی بر اصول شناخته شده علمی با مد نظر قرار دادن محدودیتها و ممنوعیت های تخصیص عرصه و هموار سازی مسیر تولید و اشتغال میسر میکند.
معاون اداره استعدادیابی اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان اظهارداشت: استعدادیابی و تخصیص اراضی عبارت از طی فرایندی حقوقی فنی است در راستای شناسایی و تعیین قابلیت اراضی عرصه های ملی منابع طبیعی جهت اختصاص به کاربریهای مختلف است که نیاز به اخذ زمین از اراضی ملی در اختیار منابع طبیعی دارند.
نجفی با بیان اینکه استعدادیابی و تخصیص درست اراضی به بخش های گوناگون توسعه استان را در پی دارد، ادامه داد: شناسایی، استعدادیابی، تعیین کاربری، تخصیص و بهره برداری از اراضی سبب استفاده بهینه از سرزمین، حفظ تعادل اکولوژیک و توسعه پایدار خواهد شد.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان با ۲۸ شهرستان، مساحتی معادل ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد از آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصههای منابع طبیعی و ملی و از این میزان حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل معادل (چهار درصد)، ۶ میلیون هکتار مرتع معادل (۶۴ درصد) و سه میلیون هکتار بیابان معادل (۳۲ درصد) در برگرفته است.
جنگلهای استان اصفهان بهطور عمده در ۲ شهرستان فریدونشهر با ۴۰ هزار هکتار و سمیرم با ۲۵ هزار هکتار قرار دارد.
نظر شما