به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی روز دوشنبه در آیین بزرگداشت روز خبرنگار که در سالن پیامبر اعظم استانداری کردستان در سنندج برگزار شد، به توقعات و تعهدات خبرنگاران اشاره کرد و اظهار داشت: از مهمترین ویژگی های خبرنگار متعهد، داشتن صداقت و واقعیت نگاری و شناخت مرز امیدواری و نگرانی های عاقلانه است.
وی اضافه کرد: حوادث و رویدادهای مختلفی اعم از طبیعی و غیرطبیعی در هر کشوری اتفاق می افتد حال در ایران به دلیل پایین بودن شاخص های استاندارد در بخش های متفاوت، آسیب برخی اتفاقات هم چون سیل بیشتر است و رسانه ها باید در راستای بهبود این موارد فعالیت کنند.
نماینده ولی فقیه در کردستان بر توجه به دردها و نیازهای مردم تاکید کرد و افزود: در ۲ سالی که در این استان هستم از ۳۰۰ روستا و محلات زیادی در شهرهای مختلف بازدید کردم و جا دارد رسانه ها به این مناطق توجه بیشتری داشته باشند.
حجتالاسلام و المسلمین پورذهبی یادآور شد: رسانه ها نباید صرفا بر روی انعکاس مطلب خاصی تمرکز کنند به گونه ای که تصور شود دغدغه جامعه ما فقط همین مبحث است باید به همه ابعاد و مسائل توجه اساسی شود.
وی حق جویی و حق طلبی را از دیگر ویژگی های خبرنگار متعهد خواند و گفت: خبرنگار نباید دنبال نظر شخصی و یا حزبی باشد بلکه باید اولویت او بیان حق و حقیقت باشد.
نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه مرز انتقاد دلسوزانه با تخریب مشخص است، افزود: توقعی هم که از اهالی رسانه داریم این است که جریان سازی و ایجاد جذابیت کنند و با انتقادی دلسوزانه به بیان مسائل بپردازند.
حجتالاسلام و المسلمین پورذهبی اظهار داشت: عدم تحریف واقعیت و مهارت در نوشتن از دیگر مواردی است که می طلبد خبرنگاران بسیار به آن اهمیت دهند.
دستگاه های اجرایی از هیچ رسانه ای شکایت قضایی نخواهند کرد
استاندار کردستان هم در این مراسم اعلام کرد: دستگاه های اجرایی از هیچ رسانه ای شکایت قضایی نخواهند کرد و این مهم در قالب دستور اداری به همه ادارات ابلاغ می شود.
وی با اشاره به اینکه کارزار روایت ها در فضای رسانه ای امروز دنیا شکل گرفته است، اظهار داشت: فضایی ایجاد شده که هر فردی به راحتی اقدام به روایت مطالب و رویدادهای جاری جامعه می کند و با انتشار آن به هدف خود می رسد.
اسماعیل زارعی کوشا اضافه کرد: در سالیان اخیر یکی از کلیدواژه های پرتکرار در فرمایشات رهبر معظم انقلاب «امیدآفرینی» است و پرداختن به این مهم نیز یکی از رسالت های خطیر رسانه ها است.
وی ادامه داد: تعدادی از مسوولان ما برداشت نادرستی از این فرمایش رهبری دارند و فکر می کنند امیدآفرینی در رسانه ها به معنای عدم نقد و بیان ضعف ها است در حالی که بیان منصفانه و درست نقد با مختصات دقیق عامل موثری در ایجاد امید و انگیزه است.
استاندار کردستان افزود: وقتی مردم اخبار رسانه ها را دنبال و مشاهده می کنند که رسانه ها حرف دل آنها را میزنند امیدوار می شوند که سخنان آنها را به مسوولان منتقل می کنند.
زارعی کوشا یادآور شد: هدف و برنامه ما توسعه استان است به گونه ای که منجر به رشد همه شاخص ها شود و در این بین تکمیل کارهای بر زمین مانده هم چون پروژه تالار فرهنگی سنندج که بعداز گذشت بیست سال هنوز به اتمام نرسیده؛ در دستور کار است.
وی با اشاره به اینکه از فضاها و ظرفیت های در اختیار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی استان برای استقرار رسانه ها استفاده شود، گفت: مسکن خبرنگاران از دیگر مواردی است که آن را در قالب طرح نهضت ملی مسکن دنبال می کنیم.
جمعی از خبرنگاران استان کردستان هم در این مراسم به بیان مشکلات همیشگی این قشر هم چون بیمه و درخواست هایی از جمله ایجاد مجتمع و موزه رسانه پرداختند.
نظر شما