۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۱۱
کد خبرنگار: 1336
کد خبر: 84856000
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حضور نظامی برلین در شرق؛ جت های جنگنده آلمان در رزمایش استرالیا

تهران- ایرنا- گزارش رسانه های بین المللی حاکی است آلمان در حال تغییر تمرکز خود به سوی اقیانوس هند و آرام است و حضور جت های جنگنده این کشور در رزمایش استرالیا یکی از مصادیق آن به شمار می‌آید.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از رویترز، آلمان ۱۳ هواپیمای نظامی خود را برای شرکت در مانورهای مشترک در استرالیا  می فرستد. این رزمایش بزرگترین استقرار نیروی هوایی آلمان در زمان صلح به شمار می آید.

بنظر می رسد یکی از مهمترین دلایل این رویکرد جدید آلمان نگرانی های ناشی از تشدید تنش میان آمریکا و چین بر سرمساله تایوان است.

سال گذشته، یک کشتی جنگی آلمانی برای اولین بار پس از تقریباً ۲۰ سال به سمت دریای چین جنوبی حرکت کرد.

  پکن که با سیاست «چین واحد» خود، تایوان را بخشی از چین می‌داند، برای نشان دادن خشم خود به دلیل سفر نانسی پلوسی رییس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان در ماه جاری میلادی، رزمایش‌های نظامی را در اطراف این جزیره برگزار کرده است.

دست کم ۶ فروند جت جنگی آلمان از پایگاه نئوبرگ در جنوب آلمان و سه فروند تانک ای ۳۳۰ روز دوشنبه (۲۴ مرداد ماه) از کلن به مقصد استرالیا برای شرکت در این رزمایش ارسال شد.

«اینگو گرهارتز»، رئیس نیروی هوایی آلمان می‌گوید این جتهای جنگی دریای چین جنوبی و تنگه تایوان که دو نقطه تنش با چین به شمار می آید، عبور نخواهند کرد.

وی تصریح کرد: این هواپیماها از مسیرهای ترافیک هوایی غیرنظامی استفاده می‌کنند و از تنگه تایوان عبور نمی‌کنند.

تنش در روابط پکن- واشنگتن در پی سفر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که شامگاه سه‌شنبه گذشته وارد تایوان شد، وارد مرحله جدیدی شده است. بلافاصله پس از این سفر، چین سفیر آمریکا را احضار کرد و مراتب اعتراض پکن به اقدامات مداخله جویانه واشنگتن را در امور داخلی خود اعلام کرد. 

چین در پاسخ به اقدام مداخله‌جویانه آمریکا، یک رزمایش نظامی در اطراف جزیره تایوان برگزار کرد. 

آخرین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که به تایوان سفر کرده بود، نوت گینگریچ بود که در سال ۱۹۹۷ به این جزیره رفت. 

تایوان جزیره‌ای در شرق چین و تحت حاکمیت دولت مرکزی چین است و پکن در چارچوب سیاست «چین واحد» ، این جزیره را جزئی از سرزمین خود می‌داند، با این وجود دولت آمریکا به رغم اعتراض‌های پکن در سال‌های اخیر و به ویژه در دولت کنونی فروش تسلیحات نظامی به جزیره تایوان و حمایت از جریان‌های جدایی طلب این منطقه را افزایش داده است

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha