علیرضا میربهاء الدین روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: طرح ملی دادرس طرحی است که پایه و اساس آن روی اصول بشردوستانه بنا نهاده شده و زمینه را برای مسوولیتپذیری همراه با اعتماد به نفس بالا و مهربانی بیشتر میان نوجوانان فراهم می آورد.
وی بیان کرد: این طرح با همکاری آموزش و پرورش، معاونت تربیت بدنی و سلامت؛ هر ساله با شروع سال تحصیلی جهت دانش آموزان متوسطه اول و دوم در حال برگزاری است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: آموزش ها بر پایه مفاهیم تئوری و عملی با رعایت کامل نکات بهداشتی در سطح مدارس توسط مدرسان هلال احمر با تاکید ویژه بر انجام آموزشها عملی انجام میشود.
وی افزود: در این طرح مخاطرات طبیعی -ایمنی، ارزیابی و کنترل علایم طبیعی، احیای قلبی و ریوی CPR ،آسیبهای بافت نرم، آسیبهای اسکلتی و مفصلی، انتقال و حمل مصدوم، اطفاء حریق و سوختگی، اسکان اضطراری و امسال کاربینی میدانی و عملیاتی نیز به سرفصل ها آموزشی اضافه شده است.
میربهاء الدین ادامه داد: افزایش ایمنی و کاهش خطر پذیری مدرسه یکی از اهداف این طرح است که دانش آموزان در طول سال تحصیلی خود دوره های آموزشی امداد و کمک های اولیه را میگذرانند و سپس طرح کاربینی میدانی عملیاتی دادرسان در پایگاههای امداد و نجات و شعب جمعیت هلال احمر استان در تابستان ۱۴۰۱ برگزار میشود.
وی گفت: باتوجه به شیوع کرونا؛ امسال آموزش طرح ملی دادرس در ابتدای سال تحصیلی به صورت مجازی و از فروردین به صورت حضوری برگزار شد بطوری که پنج هزار و ۶۷۴ دانش آموز آموزش دیدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان بیان کرد: پس از اینکه دانش آموزان این طرح را گذراندند از هر مدرسه یک تیم ۱۴ نفره انتخاب و در رقابتهای شهرستانی، استانی وکشوری شرکت میکنند.
زاهدان- ایرنا- مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از افتتاح طرح کاربینی میدانی(عملیاتی) برنامه ملی دادرس در جمعیت هلال احمر این استان خبر داد.
نظر شما