«علی مالمیر» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: مردمی برگزار شدن این جشنواره موجب می شود تا مردم بتوانند برنامههای فرهنگی، بومی و محلی، صنایع دستی و سوغات محلی را عرضه کرده و از آن نیز ذینفع شوند.
وی از احتمال افزایش تعداد روزهای برگزاری جشنواره شیرهپزی مانیزان خبر داد و گفت: افزایش تعداد روزهای برگزاری جشنواره، ماندگاری گردشگران را به همراه خواهد داشت.
مالمیر با بیان اینکه جشنواره شیرهپزی مانیزان یکی از مهمترین رویدادهای استان همدان است که تاکید بر برگزاری آن داریم خاطر نشان کرد: در صدد هستیم برای استفاده بهتر و قویتر از این جشنواره، تعداد روزهای برگزاری آن را از یک روز به چند روز افزایش دهیم و علاوه بر روستای مانیزان در سایر روستاهای همجوار و درّه جوزان نیز برگزار شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان ادامه داد: اگر این جشنواره منجر به حضور گردشگران و افزایش ماندگاری گردشگران نشود، ناقص خواهد ماند.
به گفته وی گردشگری یک موضوع اقتصادی است و باید درآمدزا باشد و اگر اینگونه نباشد، ناقص است و نیاز به کار دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: برای اینکه جشنواره شیرهپزی مانیزان در این مسیر حرکت کند، نیازمند مشارکت جامعه محلی در برپایی جشنواره شیرهپزی هستیم.
مالمیر همکاری اهالی روستای مانیزان، بخش درّه جوزان و روستاهای دیگر را در برگزاری هر چه بهتر این جشنواره ضروری دانست و تاکید کرد: ما نیز این آمادگی را داریم که بتوانیم جشنواره را پربارتر و با مشارکت مردم در سطح خوبی برگزار کنیم.
به گزارش ایرنا؛ تاکنون ۱۱ دوره جشنواره شیرهپزی مانیزان در شهرستان ملایر برگزار شده است که به دلیل شیوع کرونا ۲ سال این جشنواره برگزار نشد.
جشنواره شیرهپزی مانیزان سال ۱۳۹۱ در فهرست آثار ناملموس میراث فرهنگی ایران ثبت ملی شد.
نظر شما