به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن حسینمیرزایی شامگاه شنبه در نشست هماندیشی با خبرنگاران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در این مدت هفت شهر استان از جمله شهرکرد مرکز این استان و ۳۰۰ روستا با مشکل جدی در کمبود آب آشامیدنی مواجه شدند.
وی افزود: بههمین منظور اجرای سه خط پدافندی اضطراری برای آبرسانی آشامیدنی به شهرکرد با سرعت تعریف شد و در دستور کار قرار گرفت.
حسینمیرزایی به تجمع تعدادی از مردم شهرکرد مقابل استانداری چهارمحال و بختیاری و مطالبه بهحق آنان برای رفع سریعتر مشکل آب آشامیدنی مرکز استان اشاره و تصریح کرد: براساس برنامهریزیها و تلاشهای انجام شده، مشکل تامین آب آشامیدنی شهرکرد در روزهای آینده رفع خواهد شد.
وی یادآور شد: بلافاصله پس از گلآلود شدن چشمه کوهرنگ وارد کردن ۱۵ حلقه چاه کشاورزی به مدار، استقرار ۱۰۰ تانکر آبرسان سیار از سراسر کشور و توزیع بطریهای آب معدنی در دستور کار قرار گرفت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: از تمامی افرادی که در این مدت برای کمک به مشکل تامین آب آشامیدنی در شهرکرد کمک کردند بهویژه گروههای جهادی و مردمی قدردانی میشود.
وی با اشاره به تصفیه آب ورودی به منابع مرکز استان گفت: هماکنون ۴۰ گروه از دانشگاه علومپزشکی شهرکرد بهصورت مستمر بر روند بهداشتی بودن آب آشامیدنی مرکز چهارمحال و بختیاری نظارت دارند.
حسینمیرزایی پخش برخی شایعهها مبنی بر خارج کردن دائمی چشمه کوهرنگ از مدار آبرسانی به شهرکرد را ناصحیح و کذب اعلام و تاکید کرد: متاسفانه در گذشته نسبت به تامین آب آشامیدنی مرکز استان ترکفعلهایی شده که نیازمند بررسی و پیگیری است.
وی با اشاره به هشدار هواشناسی مبنی بر وقوع بارش در چهارمحال و بختیاری در پایان هفته جاری افزود: پیشبینیهای لازم به منظور جلوگیری از بروز هرگونه مشکل و خسارت انجام شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: از تمامی مردم استان که در این مدت صبوری، تحمل، همراهی و مراعات کردند و از کشاورزانی که مشارکت داشتند تشکر میکنم.
وی یادآور شد: باید صرفهجویی در مصرف و اصلاح شبکههای توزیع آب آشامیدنی در شهرکرد جزو برنامههای اولویتدار شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری قرار گیرد.
حسینمیرزایی اظهار داشت: برای جلوگیری از آسیبهای ناشی از بروز چنین حوادثی باید مخزنهای بسیار بزرگ ذخیره آب آشامیدنی مردم در شهرکرد ساخته شود تا بتوان در مواقع بحرانی آب آشامیدنی مورد نیاز حداقل تا یک ماه بعد را تامین کرد.
وی گفت: تنها راه برونرفت از مشکلات چهارمحال و بختیاری وفاق، همدلی و وحدت است.
به گزارش ایرنا، بهسبب وقوع بارشهای سیلآسا در چهارمحال و بختیاری، آب چشمه کوهرنگ که از چشمههای مهم و حیاتی این استان بهشمار میرود از روز یکشنبه ۱۶ مردادماه جاری گلآلود و از مدار آبرسانی خارج شد و همین موضوع باعث ایجاد تنش آبی در تعدادی از شهرها و روستاهای استان شد.
بلافاصله وزیر نیرو، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب بههمراه تیمهای تخصصی را به چهارمحال و بختیاری اعزام کرد تا اقدام لازم برای رفع این مشکل انجام شود و سپس خود نیز با سفر به این استان از نزدیک مشکلات را بهصورت میدانی بررسی کرد و راهکارهای لازم را برای رفع هرچه سریعتر مشکل در دستور کار قرار داد.
همچنین با فراخوانی تانکرهای آبرسانی سیار از سراسر کشور حدود ۷۰ تانکر به این چهارمحال و بختیاری اعزام و آبرسانی سیار در محلههای این شهر انجام شد.
اضافه کردن ۱۵ حلقه چاه با اجرای ۲۰ کیلومتر لولهگذاری، توزیع بیش از ۳۰۰ هزار بطری آب معدنی در محلهها، بهکارگیری ۷۰ تانکر آبرسان، نصب پکیج کاهش گلآلودگی، تعبیه علمک برداشت آب از چاههای کشاورزی، اتصال خطوط آبرسانی موقت، کنترل کیفیت آب، آبرسانی شبانه، ایجاد حوضچه تهنشینی، فعالسازی ایستگاه تعادلی و افزایش ظرفیت برداشت آب از تصفیهخانه سامان بخشی از فعالیتها و اقداماتی است که در روزهای اخیر برای رفع مشکل آب آشامیدنی شهرکرد انجام شده است.
نظر شما