کاهش ۶۵ درصدی استفاده از ماسک در مناطق زیر مجموعه علوم پزشکی مشهد نگران‌ کننده است

مشهد- ایرنا- مدیر توسعه و ارتقاء شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون میزان استفاده از ماسک در مناطق زیر پوشش این دانشگاه  ۳۵ درصد است و استفاده از آن ۶۵ درصد کاهش یافته که بسیار نگران کننده است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمدحسین درخشان افزود: هم اکنون روزانه ۵۰۰ نفر به ۴۴ مرکز منتخب کووید۱۹ مراجعه‌ می‌کنند که اکثر این افراد علاوه بر این که از ماسک استفاده نمی‌کنند، واکسن کرونا نزده و یا واکسیناسیونشان ناقص بوده است.

وی ادامه داد: در عزاداری‌های اهل بیت (ع) در ماه‌های محرم و صفر، استفاده از ماسک و نیز دریافت به‌موقع دُز یادآور واکسن کرونا نیز قبل از حضور در این مراسم‌ بیش از هر زمان دیگری مورد تأکید است.

مدیر توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین در این روزها مردم در حال فراهم کردن مقدمات سفر اربعین حسینی هستند و توصیه اکید ما به تمامی زائران پیاده امام حسین(ع) قبل از آغاز این سفر، دریافت دُز یادآور واکسن کروناست تا با توجه به وضعیت کشور عراق و جمعیت بالای حاضران در راهپیمایی عظیم و میلیونی اربعین حسینی از ایمنی لازم برخوردار باشند و با مشکلی مواجه نشوند.

کاهش ۶۵ درصدی استفاده از ماسک در مناطق زیر مجموعه علوم پزشکی مشهد نگران‌ کننده است

مثبت شدن ۳۵ درصد تست‌های پی سی آر و ۲۷ درصد تست‌های رپید کرونا در مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر توسعه و ارتقاء شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مجموع آزمایشهای روزانه پی‌.سی‌.آر و سریع _رپید) گرفته شده از بیماران مراجعه کننده به مراکز سرپایی زیر پوشش این دانشگاه، به ترتیب ۳۵ و ۲۷ درصد مثبت اعلام می‌شود.

دکتر درخشان افزود: متأسفانه مردم در موج هفتم بحران کرونا بیشتر به سمت خوددرمانی روی آورده‌اند که کاری بسیار خطرناک بوده و عوارض آن چند روز پس از ابتلا دیده شده است.

مدیر توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون انواع واکسن‌های کووید ۱۹ در مراکز واکسیناسیون کرونا زیر پوشش این دانشگاه موجود است و تنها نیازمند مراجعه مطلوب مردم برای دریافت این واکسن‌ حیاتی هستیم، چرا که هم‌اکنون میزان مراجعه روزانه مردم به مراکز واکسیناسیون کرونا بین سه تا پنج هزار نفر بوده، در حالی که ما انتظار پذیرش بیش از ۵۰ هزار نفر را در هر روز داریم.

درخشان افزود: مراکز واکسیناسیون کرونا در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ظرفیت پذیرش بیش از ۱۰۰ هزار نفر را به صورت روزانه دارند که در خوشبینانه‌ترین حالت نیم درصد این ظرفیت به این مراکز مراجعه می‌کنند و در وضعیت بحرانی کنونی باید بگوییم که بابت کاهش آمارهای واکسیناسیون به‌ویژه در دُزهای سوم و چهارم و نیز افزایش آمارهای ابتلا، سرپایی، بستری و فوتی به‌شدت نگران هستیم.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون هفت میلیون و ۵۰۳ هزار و ۳۶۹ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۴۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۴۳ هزار و ۳۳۲ تن رسیده است.

همچنین تاکنون هفت میلیون و ۲۲۶ هزار و ۳۵۷ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

هزار و ۳۶۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۶۴ میلیون و ۹۰۶ هزار و ۹۴ دُز اول، ۵۸ میلیون و ۲۸۶ هزار و ۹۲۱ دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۴۵۲ دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا در کشور تزریق شده که مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۵۲۹ هزار و ۴۶۷ دُز رسیده است.

در حال حاضر ۱۰۶ شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۱۵۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۳ شهرستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha