اجرای طرح مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز/ افزایش ۶ هزار اتوبوس و بیش از ۲ هزار واگن در مترو تهران

تهران - ایرنا - بازدید میدانی و اجرای طرح مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز، راه اندازی دبیرخانه دائمی شهر الگوی اسلامی، حمایت فرمانداری از ناوگان اتوبوسرانی و همچنین افزایش ۶ هزار اتوبوس و بیش از ۲ هزار واگن در مترو از مهمترین اخبار شهر تهران است.

به گزارش عصر یکشنبه خبرنگار ایرنا، معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور در حاشیه بازدید از منطقه ۱۸ ضمن صدور دستوراتی پیرامون برخورد با متخلفان عنوان کرد: اجازه ندهید زمین‌خواران آجر روی آجر بگذارند، باید بدون هیچ ترسی، از اقدامات خلاف قانون در ساخت‌وساز غیرمجاز و تفکیک اراضی کشاورزی و باغ‌ها جلوگیری به عمل آید و مطمئن باشید که سازمان بازرسی از شما حمایت خواهد کرد.

احمد حسن زاده همچنین در جریان این بازدید از وضعیت برخی از اراضی که با تغییر کاربری از کشاورزی به مسکونی تبدیل شده بودند، عنوان داشت: اگر در این خصوص ترک فعلی از سوی مسئولین جهاد کشاورزی صورت گرفته باشد، سازمان بازرسی به جد به این ماجرا ورود خواهد کرد.

در ادامه محمد جواد خسروی شهردار منطقه ۱۸ با تاکید بر اینکه در این دوره مدیریت شهری تلاش داشتیم تا با هر گونه تخلف و ساخت و سازهای غیر قانونی برخود کنیم، گفت: با پیگیری به عمل آمده و تشکیل جلسات متعدد موضوعاتی همچون تصرفات غیرمجاز و ساخت و سازهای غیرقانونی در حریم شهر تهران، مطرح شده و جلوگیری های لازم را برای حفظ رعایت قانونی داشته ایم تا از این سرمایه های ملی به خوبی محافظت شود.

جمع آوری وانتی‌ها و سدمعبری‌های سطح منطقه ۸

 شهردار منطقه هشت گفت: جمع آوری سد معبری ها و وانتی‌های منطقه به منظور مقابله با بی‌نظمی، آلودگی‌های بصری و درخواست های متعدد شهروندان، مطابق قوانین با جدیت پیگیری و در حال انجام است.

فاطمه تنهایی با اعلام خبر رفع معضل چند ساله در خیابان شهید مدنی تهران، گفت: این طرح در خیابانهای لشگر(شهید حیدری)، شهید فتاحی، دماوند و چهارراه نظام آباد پوشش داده می شود و جمع آوری وانتی ها و سد معبری ها در این محدوده ها به صورت مستمر در حال انجام است.

وی با اشاره به همکاری نیروهای شرکت شهربان در اجرای این طرح، تصریح کرد: شهرداری منطقه، پلیس راهور و نیروی انتظامی در راستای تسهیل در عبور و مرور و رفع انواع آلودگی‌های بصری و مزاحمت‌های ایجاد شده و همچنین نگهداشت منطقه طرح جمع آوری وانت‌ بارها و سد معبری ها در دستور کار قرار گرفت و با اعمال قانون تردد در این خیابان تسهیل می شود.

راه اندازی دبیرخانه دائمی شهر الگوی اسلامی در منطقه ۱۴

شهردار منطقه ۱۴ اعلام کرد: ایجاد یک دبیرخانه دائمی به منظور سیاست گذاری، برنامه ریزی و عملیاتی سازی مفاهیم شهرسازی و معماری ایرانی-اسلامی و تحقق شعار «کلانشهر تهران الگوی جهان اسلام» در دستور کار شهرداری این منطقه قرار گرفت.

محمد امین سالاری پور با بیان اینکه معماری فضاهای شهری در این منطقه الهام بخش اصول معماری دوره ایرانی-اسلامی است، گفت: در این راستا نخستین دبیرخانه دائمی شهر الگوی اسلامی در منطقه ۱۴ راه اندازی می شود تا  نظام شهرسازی در این منطقه مطابق با عناصرهویتی بومی و دینی و بر مدار محله، مسجد و بازارمحلی توسعه یابد.

وی تبیین مبانی اندیشه شهر ایرانی-اسلامی در شکل گیری فضای کالبدی شهر مدرن امروزی، نهادینه سازی الگوها، مبانی و ویژگی های شهر دوره ایرانی-اسلامی در فرایندهای شهرسازی و معماری منطقه، تبیین الگوهای کاربردی برای شهرسازی نوین اسلامی، بازنگری طرح های توسعه شهری منطقه بر اساس راهبردها، ترویج اصول و فرهنگ شهرنشینی ایرنی-اسلامی از طریق بسته های سیاستی و آموزشی  را از جمله اهداف راهبردی و عملیاتی این دبیرخانه نام برد.

افزایش ۶ هزار اتوبوس و بیش از ۲ هزار واگن مترو در پایتخت

نایب رییس کمیسیون حمل و نقل ترافیک شورای اسلامی شهر تهران در دیدار با نمازگزاران مسجد امیرالمومنین(ع) منطقه ۹، با اشاره به مشکلات موجود در سسیتم حمل و نقل عمومی افزود: از جمله چالش های پیش روی ما با شروع کار در مدیریت شهری می توان به فرسودگی ناوگان حمل و نقل اشاره کرد که در بازه زمانی سه ماهه نسبت به تعمیرات اساسی ۵۰۰ دستگاه اتوبوس اقدام شد.

حجت الاسلام آقامیری با اشاره به فعالیت ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس در معابر شهری گفت: براساس برنامه مدونی که مدنظر مدیریت شهری است مقرر شده تا در بازه زمانی چهار ساله نسبت به افزایش اتوبوس های شهر تهران به ۶ هزار دستگاه به منظور استفاده راحت شهروندان از سیستم حمل و نقل عمومی استفاده شود.

وی به ظرفیت استفاده از سیستم حمل و نقل ریلی در پایتخت اشاره و عنوان کرد: در حال حاضر یک هزار و ۴۰۰ دستگاه واگن فعال در خطوط مترو پایتخت نسبت به جابجایی شهروندان فعال است که تا دو سال آینده مقرر شده به صورت پارت پارت۶۳۰ دستگاه واگن مترو به سیستم حمل و نقل ریلی پایتخت افزوده شود که در شش ماه پایانی سال می توانیم شاهد بهبود وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی باشیم.

مترو، پادگان جی و شاخه غربی یادگار امام(ره) اولویت های غرب تهران

در ادامه شهردار منطقه ۹ با اشاره به انجام امور زیربنایی در غرب پایتخت گفت: با شروع کار خود در منطقه تلاش کرده ایم با بازدید های مکرر میدانی در محلات و ارتباط چهره به چهره با شهروندان در کنار رسیدگی به امور نگهداشت شهر و پی گیری مباحث خدمات شهری، عمرانی و ترافیکی که از وظایف ذاتی مجموعه شهریست، امور زیر بنایی را مدنظر داشته باشیم.

سیدمحمدرحیم مرتضوی افزود: مقوله احداث ایستگاه مترو در محلات پرتراکم منطقه ۹ با اتصال به خطوط ۴ و ۸، توافق مجموعه شهری با وزارت دفاع در خصوص پادگان جی و اختصاص سهم ۶۵ درصدی اراضی مذکور به شهرداری و شروع عملیات اجرایی پروژه ادامه شاخه غربی یادگار امام(ره) از جمله مباحث کلانی است که در منطقه۹ با جدیت پیگیر آن هستیم تا بزودی با یاری خداوند تحقق پیدا کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha